eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE SPOR KULÜP BAŞKANI NARİN ‘’ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIMIZDAN EMİN OLMALARINI İSTİYORUZ’’

ÜNYE SPOR KULÜP BAŞKANI NARİN ‘’ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIMIZDAN EMİN OLMALARINI İSTİYORUZ’’
15 Ekim 2023 - 3:17

Ünye 1957 Spor Pazar günü gerçekleşecek maç öncesi Kulüp Başkanı Murat Narin A52TV ye açıklamalarda bulundu.

Narin,” yoğun bir tempo ile çalışan Ünye 1957 Spor Perşembespor ile gerçekleşecek Pazar gün ki maç için ‘’3 puan ile ayrılacağımızı düşünüyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı, STK, Ticaret Odası gibi birçok yerden destek aldığını söyleyen Ünye1957spor Başkanı Murat Narin teşekkürlerini dile getirdi.

”Sezona Hazırız”

Ünye Spor Kulüp Başkanı Murat Narin yaptığı konuşmasında;

“Sezonun başında grubumuz da olan diğer takımlara göre daha geç bir başlangıç yaptık. Kongremizde 7 Eylül itibari ile Başkanlık ve yönetimimiz ortaya çıktı. Bu sürecin öncesinde ben ve yönetim kurulu olarak akabinde hızlı bir şekilde çalışmalarımıza start verdik. Mevcut konjonktür de bizimle beraber çalışabilecek, bizim isteklerimize paralel, bir futbol geçmişi olan bir teknik direktör ile çalışmak istedik. Orhan Anıl ile anlaştık. Kendisi Samsunlu ve daha önce bu bölge de birçok takım çalıştırmış, tecrübesi olan bir teknik direktör. Bu sene daha önce hiç yaşanmamış bir şey yaptık. Ünyeli olup, Ünye de yetişmiş daha önce Ünye 1957 Spora hizmet etmiş, belli alt kategorilerde görev yapmış oyunculara yöneldik. Bununla ilgili   geniş   zamanımızın da olmasına paralel olarak çok geniş kapsamlı bir çalışma yaptık. Bu sene hiç olmadığı kadar Ünye 1957 Sporun formasını terletecekler. Biz Ünye’nin kendi değerini, hazinesini biliyoruz. Bu ilçe futbolcu kaynayan bir ilçe. Bu oyuncular ile birlikte dış transferde de hocamızın vermiş olduğu eksik noktaları transfer komitemiz olarak ve hocamızın doğrultusunda tamamladık. Sezona hazır bir şekilde çalışmalarımızı yaptık.

‘’Rakiplerimiz 15 Temmuz İtibari İle Kamplara Başladı’’

Diğer grubumuzda ki bütün takımlar 15 Temmuz itibari ile kamplara başladı. Ağustos kamplarını gördüler, Eylül kamplarını gördüler. 7 Eylül itibari ile yönetim olarak başladığımız da biz henüz hocası olmayan, sezona giriş yapıp yapmayacağı belli olmayan bir takım halindeydik. Yönetim kurulu olarak çok fazla özveri, süreklilik ve hızlı kararlarla, handikabı kapatmaya çalıştık. Tabi ki rakipleriniz daha önce kamp görüp, takımlaşma olayını da bizden daha önce halletmiş bir şekildelerdi. Hocamızın tecrübesi, Ünyeli oyuncularımızın desteği ile takımı toplayarak, dış transferlerimizi çok çubuk şekilde takıma adapte edip bu eksiği kapatmaya çalıştık. Bu durumda da bayağı yol kat ettik.

‘’Yönetim Konusunda Çok Şanslıyız’’

Yönetim konusunda çok şanslı olduğumuzu dile getirebilirim. Gerçekten Kendi iş alanlarında çok başarılı insanlar. Hepsi kendi sektörlerinde  gerek Ünye’de, gerek Türkiye genelinde isim yapmış, belli bir başarı elde etmiş  kişiler. Ödün vererek bir başarı ihtiyacı olup ve dinamiğini sağlayabileceğimiz bir yönetim kurulumuz var. Ben hep yönetim kurulu toplantılarında da dile getiriyorum, Şampiyonlar Ligi gibi bir yönetimimiz var. Aslında baktığımız zaman Ünye 1957 Spor kulübünün başkanı olmak yönetimde bulunmak bizim için bir şereftir. Bu göreve layık olacak çalışma ve performansı göstermeye çalışacağız.

‘’Sürece Biraz Geç Dâhil Olmamız Bizi Etkiledi’’

Hazırlık maçlarının başında biz çok oyuncu taradık. Gelen oyunculardan bir şeyler çıkarabilmek, özellikle Ünyeli olan arkadaşlarımızdan özverili bir takım oluşturabilmek için belirli bir çalışmaya girdik. Bizim takım olma duygumuz bu durumdan kaynaklı olarak birazcık geç elde edilmiş oldu. Geçen pazartesi ve cuma arasında bir tarihte transfer mevzusunu bitirdik. Cuma günü de dâhil olmak üzere transfer mevzuları ile uğraştık . Kendi bölgesinde iyi olan oyuncu arkadaşlarımız daha önce yaptıkları  anlaşmalar ve bizim bu sürece biraz geç dâhil olmamız bizi etkiledi  . Kendi stadımızda oynadığımız hazırlık maçında takımımızın fiziksel olarak beklediğimizden çok fazla efor sarf ederek, çok iyi olduklarını gösterdiler.Pazar günü gerçekleşecek maç için her türlü mücadeleye karşılık verebileceği bir şekilde çalışmayı tamamladığını göreceksiniz.

‘’İlk Maçımızı Kanun Gereği Perşembespor İle Oynuyoruz’’

Ligimiz birazcık fiziğe dayalı olarak çok zorlu bir lig. Profesyonel 3. ve 2. Lige mukayese ettiğimiz de daha çok fiziğe dayalı. İlk maçımızı kanun gereği Perşembespor ile oynuyoruz. İlk maçımızın dışarıda, deplasmanda olması çok daha iyi. Perşembespor takımı da çok güzel bir kadro kurdu. Perşembespor takımı daha önceden yapılanmasını hazırladıkları için  onlar daha hazır haldeler. Hocalarımızın raporları ile yaptığımız hazırlık sonucunda gerçekleşecek maçtan 3 puan ile ayrılacağımızı düşünüyoruz.

‘’Çok Fazla Destek Görüyoruz’’

Ünye ilçesinin en büyük markalarından biri Ünye 1957 Spor. Biz bunun farkındayız ve farkındalığını oluşturmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız, STK’larımız, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, Fırıncılar Odası, Terziler Odası daha önce hiç olmamış  bir birliktelik yaşıyoruz. Aldığımız bu bayrağı daha iyi yerlere getirebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. Şu an çok fazla destek görüyoruz ve gördüğümüz desteklerden çok memnunuz.

 

Biz ulusal olarak kendi ligimiz de altyapıya önem vermek zorundayız çünkü bir futbol takımının en önemli değeri altyapısıdır. Bu sene 13 ve 16 branşında takımlarımız var. Bu iki branşta yarışmacı ve katılımcıyız. Takımlarımız çok iyi ve bu takımların antrenmanlarını, gerek hazırlık maçlarını bizzat izledim. Ünye 1967 Spor her sene 10-20 tane oyuncunun geldiği yer değil de 15-20 tane kendi evladının olduğu, araya eksik takviyelerin yapıldığı bir takım haline getireceğiz. Her sene yönetimsel olarak, hoca olarak değişiklik olması ve bilinmezliklerinden kurtarmamız gerekiyor. Bizim yönetim kurulu olarak aldığımız ilk karar bu oldu. Belli bir sürekliliğin, belli bir altyapının, kurumsallığın, çalışmanın olduğu bir tablo çizmek zorundayız. Başkanlık ve yönetim olarak kaldığımız süre dışında bizden sonra gelecek olan başkanın ve yönetimin önünde hazır bir şekilde bir şemasının olduğu, kendinden de bir şeyler katarak ilerletebileceği bir kurumsal kimlik oluşturmaya çalışıyoruz. Başkanın kim olduğu fark etmeksizin Ünye 1957 Spora oluşturacağımız kimliğe devamlılık sağlayabilecek, üzerine bir şeyler katabilecek bir olgu yapacağız. Devraldığımızda ki kayıp söylentileri, başkan kim olacak? Gibi söylentiler karşısında zoraki bir şekilde Başkan olmak yerine yarışmacı bir kongrenin olduğu bir kulüp bırakmak istiyoruz.

Cumhuriyetimizin 100 yılında, il olması en muhtemel, il olmayı en çok hak eden, dinamiğini kaldırabilecek ilçemiz  Ünye’mizdir.

Ünye 1957 Spor ’un Otobüs Sıkıntısını Ordu Büyükşehir Tarafından Halledildi

Otobüs işimiz bu sezonda Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülmüş bulunmaktadır. Forma konusunda ki sponsorlarımız ise yönetim kurulundaki maddi destekte bulunan arkadaşlarımızın Ünye içindeki kendi markalarından değerlendirdik.  Kulübe verilecek bütün destekleri, bütün yardımları, kulübün hesabına alarak şeffaflık ilkesini koruyoruz. Bu harcamaların nerelere yapıldığını kamuoyuna sunuyoruz.  Geliri olmayan bir Kulübüz ve bize gelen bağışlarla yönetilen bir kulübümüz. Bize gelen bağışlar ve destekleri yapan insanların nereye hangi harcamaları yaptığımızı bilmeye hakları var. Önümüzde gerçekleşecek maçta taraftarlarımıza ulaşımdan yana destek olacağız. Kendi kulübümüzün sosyal medya hesaplarından ve belediye anonslarından saat kaçta ve nasıl program yapılacağını duyurusu yapılacaktır. Forma satışlarımız başladı. Desteklerini esirgememeleri gerektiğini ve bu desteklere karşı daha özverili çalışacağımızdan emin olmalarını istiyoruz.’’

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P