eskort samsun

ÜNYENETHABER

KURŞUNLAMA ZANLlLARI YAKALANDI!

KURŞUNLAMA ZANLlLARI YAKALANDI!
14 Ekim 2023 - 17:42

Ünye’de dün gece bir toptancı firmasını kurşunlama şüphelisi ile kasten adam öldürme ve suç örgütü bağlantılı olduğu tespit edilen kişiler aynı operasyonda ele geçirildi.

Ünye’de geçen hafta evden işe giderken uğradığı silahlı saldırıda yaralanan Necati Balcı’nın (49) ortağı olduğu firmaya ait depo, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan jandarma, olayı gerçekleştiren B.İ.’yi (37) düzenlediği operasyon işe gözaltına aldı. Aynı operasyonda kasten adam öldürme suçundan aranması bulunan suç örgütü bağlantılı F.E.B.(32) de yakalandı.

Ünye’de  6 Ekim’de Kaledere Mahallesi Gogina Sokak’ta meydana gelen olayda Gıda toptancısı Necati Balcı, evinden işe giderken, motosikletle geçen yüzleri maskeli 2 kişi tarafından tabanca ile ateş edilerek vuruldu. Yaralanan Balcı, hastanede tedavi altına alındı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında olayı gerçekleştiren D.K. (22) ve B.S. (23) ile saldırıda onlara yardım eden M.Y. (27), C.Ö. (63) ve M.D. (23), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, A.K. (19) adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Necati Balcı’nın bu kez de Yüceler Mahallesi’nde ortağı olduğu işyerine ait depo kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dün gece kurşunlandı. 6 el kurşunun isabet ettiği deponun camları kırıldı. Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için jandarma çalışma başlattı. İş yerinin güvenlik ve MOBESE kameralarını inceleyen ekipler, olayı gerçekleştiren B.İ.’yi düzenlediği operasyon ile gözaltına aldı. Aynı operasyonda hakkında daha önceden kasten adam öldürme suçundan aranması bulunan suç örgütü bağlantılı F.E.B.(32) de sahte kimlikle yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, Ünye Adliyesi’ne sevk edildi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-