eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

AKKUŞ SAHAYA ÇIKIYOR

AKKUŞ SAHAYA ÇIKIYOR
18 Ekim 2023 - 0:31

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde heyecan doruğa çıkıyor. Yeni sezonun açılış mücadelesinde Kuşgöz Vinç İzmir Akkuş Belediyespor, bugün  saat 16:00’da Bigadiç Belediyespor ile karşılaşacak.

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde heyecan doruğa çıkıyor. Yeni sezonun açılış mücadelesinde Kuşgöz Vinç İzmir Akkuş Belediyespor, yarın saat 16:00’da Bigadiç Belediyespor ile karşılaşacak. TVF Voleybol TV tarafından canlı olarak yayınlanacak bu önemli mücadele voleybol severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

 

Axa Sigorta Efeler Ligi 1. Hafta

AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 2023/2024 sezonu, heyecan verici bir açılış mücadelesiyle start alıyor. 1. Hafta müsabakalarında takımlar, sezona güçlü bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

 

İlk Rakip Bigadiç Belediyespor

Kuşgöz Vinç İzmir Akkuş Belediyespor, yeni sezonun ilk karşılaşmasında Bigadiç Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. İki güçlü takım arasındaki mücadele, sezonun ilk haftasında voleybolseverlere kaliteli bir oyun vadediyor.

 

Tvf Voleybol Tv’de İzleyin

Mücadele, voleybolseverlerin heyecanla beklediği bir an olarak öne çıkıyor. TVF Voleybol TV, bu önemli müsabakayı canlı olarak ekranlara taşıyacak ve voleybol tutkunlarına sezonun ilk büyük heyecanını yaşatacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P