eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Tüfad İlk Kez Ünye’de Toplandı

Tüfad  İlk Kez Ünye’de Toplandı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
02 Aralık 2015 - 10:04

3011201502tfdTürkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ordu Şubesi her ay sonu yaptığı yönetim kurulu toplantısını ilk kez il merkezi dışında gerçekleştirerek bir ilke daha imza attı. Tüfad Ordu Şubesi Yönetim Kurulunun Turgut Kır başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısına bu ay Ünye ev sahipliği yaptı.

 

Tüfad Ordu Şubesinin yeni yönetim kurulu Turgut Kır başkanlığında aylık olarak düzenli yaptıkları toplantılarına devam ediyor. Tüfad Ordu Şubesi bu ay bir ilke imza atarak yönetim kurulu ay sonu toplantısını ilk kez Ordu Merkez dışında Ünye’de yaptı. Ünye Cevizdere Spor Kompleksi Binicilik Tesislerinde bir araya gelen Tüfad Ordu Şubesi yönetim kurulu üyeleri başkan Turgut Kır başkanlığındaki olağan aylık toplantısını ilk kez Ordu il merkezi dışında gerçekleştirdi. Ünye’de ilk kez toplanan Tüfad Ordu Şubesi Yönetim Kurulu gündeme dair konuları görüşerek karara bağladılar. Ünye’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Tüfad Ordu Şubesi Kasım ayı toplantısına Başkan Turgut Kır, yönetim kurulu üyeleri Kartal Murat Tokat, Bekir Maden, Hakan Yurdakul, Ahmet Şahin, Cumhur Yılmaz, Murat Aydın, Çağlar Çakır, İbrahim Yıldırım, basın sözcüsü Muhammet Kışla, Ünye 1957 Spor Futbol Şube Sorumlusu Aslan Akbaş, Ünye 1957 Spor yardımcı hocası Mehmet Dönmez ve Ünye Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Metin Tamtürk ile yönetim kurulu üyesi Kuddusi Kenanoğlu katıldı.

Ünye Cevizdere Spor Kompleksi Binicilik Tesislerinde yapılan toplantıda gündemdeki konular görüşülüp karara bağlanırken Tüfad Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, yönetim kurulu olarak bir ilki gerçekleştirerek Ünye’de toplandıklarını, daha önce söz verdikleri gibi bu toplantıları diğer ilçelerde de yapmayı uygun gördüklerini ve bunun da gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Turgut Kır, Ünye’de ilk kez gerçekleştirdikleri toplantıda şube üyesi antrenörlerin sorunlarını görüşerek karara bağladıklarını, toplantı yeri konusunda kendilerine yardımcı olan ve imkan sağlayan belediye başkan yardımcısı Erhan Eren’e de çok teşekkür ettiklerini söyledi. Tüfad Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, bu tür toplantılarını diğer ilçelerde de yapacaklarını sözlerine ekledi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P