eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU TALEPLERİ ARTIYOR

SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU TALEPLERİ ARTIYOR
03 Aralık 2015 - 0:07

SSSSSS

Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği  Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette  Başkanı Eyüp Veyisoğlu, Okul Müdürü Tuncer Öztürk ,Ömer Ongun ve beraberindekiler  hükumetin güvenoyu alması ve sayın Numan Kurtulmuş’un tekrardan Başbakan yardımcılığı görevine devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Okul aile birliği Ak parti ilçe teşkilatına yaptıkları ziyarette ayrıca Ünye eski Devlet Hastanesinin Sağlık Meslek Yüksek okulu ve fakülte olması ayrıca Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de buraya taşınması noktasında talepler Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün’e ilettiler.

Ünye Devlet Hastanesinde stajerlik yapan tüm 12. sınıf öğrencilerine staj ücreti ödenmesi noktasında gayret gösteren ve bu gayretler sonrası ödenmeye başlanan staj ücreti için gayretlerinden dolayı Arif Ergün’e teşekkür ettiler.

 

BUGÜNE KADAR YAPILANLAR ORTADA, AMA YETMEZ

Çakırtepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Eyüp Veisoğlu; “Bizler okul aile birliği ve veliler olarak öncelikle çocuklarımızın staj ücreti konusunda yaptığınız yardım ve çabanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu okulun 28 yıllık tarihinde ilk defa oluyor. Önce ki yıllarda ilk 10 öğrenciye bu ücret veriliyormuş, sizlerin duyarlılığı ve çabaları ile bunu gerçekleştirdik” dedi.

Ünye Eski Devlet Hastanesinin Sağlık Meslek Lisesi ve Meslek Yüksek Okulu olması talebini ileten Eyüp Veisoğlu; “Şu anki mevcut okulumuz Sağlık Meslek Lisesi’ne yakışır bir okul değil. Bu konuyu da 460 öğrenci velisiyle bu koynu masaya yatırdık. Bu anlamda da Ünye Eski devlet Hastanesinin Sağlık Meslek Lisesi ve Sağlık Meslek Yüksek Okulu olmasını istiyoruz. Sizlerinde bu yönde düşüncüleriniz olduğunu basın aracılığı ile okuyoruz. Şuanda bütün veliler heyecanla bunu bekliyoruz” dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ERGÜN KONUYU SAYIN BAKANIMIZA AKTARACAĞIZ

Genel  seçimlerde Ünye’nin Ak Parti’ye yüzde 71 oranında destek olduğunu ve şimdi ise haklı olarak talepleri siyasi büyüklere aktaracağını ifade eden Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün; “Öğrencilerin staj maaşı konusunu seçim döneminde bir veli Numan beye aktarmıştı. Kendileri de bu konuya duyarsız kalmadılar. Bu konuyu bu şekilde çözmüş olduk.

Biz seçim gezilerinde çok güzel bir oy oranı ile Sayın Numan Kurtulmuş’u yollayalım sonrasında ise isteyelim dedik. Sağ olsun halkımız, bu söylemimizi kulak ardı etmedi ve Numan beyi yüzde 71 oranında bir oyla yolladık. Şimdi de haklı bir şekilde gidip isteyeceğiz. Konuyu siyasi büyüklerimize anlatacağız. Buradaki Sağlık Meslek Lisesi ve Yüksek Okulun Ordu ve Bölgeye hizmet vereceğini anlatacağız. Şu anda Ünye’mizde MYO ve Fakülte olarak yaklaşık 4 bin 500 öğrencimiz var. Bu durum ise Ünye ekonomisine bir katma değerdir. Ünye’ye eğer birde sağlık Meslek yüksek okulu olması Ünye’mize bir şeyler katmış olacağız” şeklinde konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-