eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞANLITÜRK, ORDU’YU AYAĞA KALDIRDI

ŞANLITÜRK, ORDU’YU AYAĞA KALDIRDI
11 Kasım 2023 - 15:29

 

10 Kasım Perşembe günü Ordu’ya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, gerçekleştirdiği yoğun programlarla adeta Ordu’yu ayağa kaldırdı. Milletvekili Şanlıtürk’e Ordu’da ki çalışma ofisine ise yüksek oranda ziyaretçi akın ediyor. 10 Kasım törenlerinin ardından simitçisinden, sanayicisine varana kadar herkesi ziyaret eden Şanlıtürk’e esnaf ziyaretlerinde de ilgi hayli yüksekti.

Şanlıtürk’ün en dikkat çeken ziyareti ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler oldu. Başkan Güler ile Ordu hakkında istişarelerde bulunan Şanlıtürk’ü ofisinde ise önemli bazı Sivil Toplum Kuruluşları (STK) da ziyaret ederek fikir teatisinde bulundular. Arıcılık sektörü içinde kolları sıvayan Şanlıtürk, haftalık il ve ilçe başkanları olağan toplantısının ardından Ordu Valiliği tarafından düzenlenen “Geleceğe Nefes 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” programına katılarak fidan dikimine katkı sağladı.

Arıcılık Araştırma Enstitüsünde hazırlanan programda Şanlıtürk; “Geleceğe Nefes 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü” dolayısı ile Valiliğimiz tarafından düzenlenen programa katılım sağladık, fidanlarımızın dikimini gerçekleştirdik. Bu vesileyle bütün hemşerilerimizi yeşilimizi korumaya ve ağaçlandırmalarımızı artırmaya davet ediyorum” dedi. Öte yandan Milletvekili Naci Şanlıtürk, partisinin 12 Kasım’da Samsun’da yapılacak olan bölge istişare toplantısı hakkında da partililerine bilgilendirmelerde bulundu.

Milletvekili Şanlıtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İl Başkanlığımızda; Aylık olağan İlçe Başkanları toplantımıza katıldık. Meclisteki çalışmalarımızla İlgili İlçe Başkanlarımızı bilgilendirdik. Bakanlıklarımızın İlimize yapmakta olduğu projelerle ilgili bilgi verdik. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla 12 Kasım’da Samsun’da gerçekleştireceğimiz “Bölge İstişare Toplantısı” hazırlıklarına son hızıyla devam ediyoruz. Bu vesileyle gerçekleştireceğimiz Bölge İstişare toplantımıza tüm dava arkadaşlarımızı davet ediyorum. Alınan kararların ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-