eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Nehir’de Mutlu Sona Ulaşan Taraf Biz Olduk!

Nehir’de Mutlu Sona Ulaşan Taraf Biz Olduk!
16 Kasım 2023 - 1:34

 

Başta Süper Lig kulüpleri olmak üzere 1.Lig’den birçok kulübün transfer listesinde bulunan Samsun Yabancılar Pazarıspor’un genç yeteneği Nehir Zeytünlü’yü, transferin son gününde renklerimize bağladık.

TFF Kadınlar 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk 4 maçta topladığı 10 puanla A Grubunda lider durumda bulunan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız uzun zamandır kadromuza katmak istediğimiz Nehir Zeytünlü’nün transferinde mutlu sona ulaştı. Kulüp yönetimimizin uzun uğraşları sonucunda ve Nehir Zeytünlü’nün kulübü Samsun Yabancılar Pazarıspor Kulübü ile anlaşmaya varıldı ve genç yetenek artık Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımızın formasını terletecek. Stoper, ön libero, orta saha, forvet ve forvet arkası mevkilerinde oynayabilen Nehir Zeytünlü, güçlü fiziği ve topa sert vuruşları ile biliniyor. 2006 Kastamonu doğumlu olan Nehir, Milli Takım kampına da davet edilirken henüz milli formayı giyme şansı bulamadı. Milli Takım hocalarının yakın takibinde olan Nehir Zeytünlü’yü en son deplasmanda Samsun Yabancılar Pazarıspor ile oynadığımız maçta milli takım hocaları bir kez daha izlediler.

Milli formaya yakın olan Nehir Zeytünlü, kulübümüz forması ile şampiyonluk yaşamak istediğini ve kırmızı-beyaz-siyahlı formayı giyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P