eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yönetimden Futbolculara Moral Ziyareti

Yönetimden Futbolculara Moral Ziyareti
editor( unyenethaber@hotmail.com )
04 Aralık 2015 - 2:16

VİDEO HABER

vvvv

Ünye 1957 Spor Yönetim Kurulu üyeleri antrenman sonrası futbolcuları ziyaret etti ve futbolculara baklava ikramında bulundu.

Ziyarette açıklama yapan Ünye 1957 Spor Başkanı Abdullah Sarı şunları söyledi; “Arkadaşlar üç aydır antrenmanlar ve dört haftalık maç programıyla çok şükür kayıpsız bir şekilde ligimize devam ediyoruz. Önümüzde bir maraton var. İnşallah bu maratonun başlangıcındayız. Ama sonunu iyi bir şekilde getireceğiz. Yönetim olarak siz bizim gururumuzsunuz. Dört haftalık performansınızdan da çok memnunuz”dedi.

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren ise şunları söyledi; “Binanın uzatmaları yapılacak. Bize binanın teslim tarihi ise 31 Aralık. Yani yılbaşı itibari ile yeni binaya geçmiş olacağız. Biz her Çarşamba akşamı toplantımızı yapacağız. Her Perşembe de idman ziyaretimiz olacak. Altınordu maçı öncesi yönetim, Belediye Başkanı ve İlçe Başkanı sizler ile yemek programı ile bir araya gelmeyi planlıyoruz. Takım içerisinde birlik olun. Takımda kimin oynadığı değil de başarının bir parçası olmaya bakın”dedi.

Ziyaret konuşmaların ardından yönetim tarafından futbolculara baklava ikramında bulunuldu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P