eskort samsun

ÜNYENETHABER

SARIKOCA ÜNYE’NİN İL OLMASI HAKKINDA KONUŞTU

SARIKOCA ÜNYE’NİN İL OLMASI HAKKINDA KONUŞTU
20 Kasım 2023 - 23:30

 

Çaybaşı eski Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ünye Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Sarıkoca, Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

Sarıkoca, A52 TV kameralarına yaptığı açıklamada Ünye’nin İl olma konusu ile ilgili konuştu.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Sarıkoca açıklamasında;

-Ordu’nun Büyükşehir olmasında çok katkımız var

“Ordu Büyükşehir olmadan önce belediye hudutları küçüktü, Büyükşehir olduktan sonra büyüdü. Böylelikle planlar, projeler, hedefler büyüdü. Ordu’nun Büyükşehir olması için 3.000 civarında hemşehrimizin kaydına orduya aldık. Yani Ordu’nun Büyükşehir olmasında çok büyük bir katkımız oldu. Çünkü Büyükşehir olmanın avantajlarını biliyoruz. Eğer bir belediye başkanı hedeflerini büyük tutarsa 5 yılda en az 30 yıl konuşulacak hizmetler yapabilir. İlimizin Büyükşehir olması bu hizmet anlamında da çok iyi oldu.

-Ünye il olmayı sonuna kadar hak ediyor

Ünye il olmayı gerçekten hak etmiş bir yer. Tabii ki bu siyasi bir karardır. Biz Ünye’nin il olmasını her şeyden çok isteriz. Bu konuda çalışmalar yapacağız. Biz göreve gelirsek gerekirsek şehrimize hizmet için simit satan arkadaşımızdan da akıl alacağız. Akıl akıldan her zaman üstündür. Ben istişareyi çok önem veren bir insanım. Ünye’nin il olması ile ilgili mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Ünye il olmaya hak ediyor, biz de bu hakkımızı isteyeceğiz.” Dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-