eskort samsun

ÜNYENETHABER

AKBULUT HALI VE MOBİLYA MAĞAZASI, ÜNYE’DE HİZMETE AÇILDI

AKBULUT HALI VE MOBİLYA MAĞAZASI, ÜNYE’DE HİZMETE AÇILDI
22 Kasım 2023 - 15:35

Samsun’da 5 mağaza ve 1 fabrikası bulunan Akbulut Halı ve Mobilya Mağazası sahibi iş insanı Mithat Akbulut, 6. şubeyi Ünye’ye açtı.

Mithat Akbulut’un işletmeciliğini yaptığı Akbulut Halı ve Mobilya Mağazası Ünye’de hizmete açıldı.

Ünye UNİPORT AVM karşısında yeni bir mobilya mağazası hizmete girdi. İş İnsanı Mithat Akbulut tarafından açılan Akbulut Halı ve Mobilya mağazası, Ünye’nin en işlek caddesinde kapılarını müşterilere açtı.

Görkemli açılışa Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş ve davetliler katıldı.

İşletme sahibi Mithat Akbulut yaptığı konuşmada açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı açılış konuşmasında; “Bugün Ünye’de 3. İşyeri açılışımıza katılıyoruz. İşletmeci Mithat Akbulut kardeşimle göreve geldiğimiz ilk yıllarda Atatürk Parkındaki teras cafe ve restoran bölümünün inşaatını yaparken hizmet almıştık. Şimdi de kendisi Ünye’de mobilya mağazası açıyor. Ünye’deki işyerinin hayırlı bereketli kazançlar sağlamasını dileyerek aynı zamanda vatandaşlarımıza en uygun fiyatla hizmet vermesini temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. “ dedi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise konuşmasında, Akbulut ailesine yeni işletmelerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş’un yaptığı duanın ardından protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesi kesilerek mağaza gezildi. 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-