eskort samsun

ÜNYENETHABER

Okullar Tatil Edildi

Okullar Tatil Edildi
04 Aralık 2015 - 12:13

IMG_6251

Akkuş Kara Teslim Oldu

Bölgemizde soğuk ve yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinden Akkuş’ta kar yağışı devam ederken kar kalınlığı 60 cm ye kadar ulaştı. Kardan dolayı okullar bir gün tatil edilirken kar yağışının gece geç saatlerde etkisini kaybedeceği tatmin ediliyor. Karla mücadele konusunda Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi’nin yapmış olduğu ortak çalışma sonucu ulaşımda aksamalar yaşanmıyor. İlçede tüm ana yollarda ulaşım sağlanırken ara yollarda ise yol açma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Kış öncesi karla mücadele konusunda tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda karla mücadele konusunda büyükşehir belediyemizle işbirliği yaptık. Şuana kadar ilçemizde olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürmekte. Bazı ara yollar haricinde kapalı yolumuz yok” dedi.

 

AKKUŞLULAR KARDAN MEMNUN

 

Akkuş İlçe Merkezi de yoğun kar yağışından nasibini almış durumda. Vatandaşlar kar yağışından memnun görünürken, “Kar yağışı ilçemiz için olağan bir durum, biz bu duruma alışkınız, baktığımızda bu yıl kar yağışı biraz gecikti. Akkuş için bu kar az bile” dediler.

IMG_6238

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-