eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yakın Bir Dönemde Kaldırılacağına İnanmıyorum

Yakın Bir Dönemde Kaldırılacağına İnanmıyorum
15 Ocak 2016 - 0:33

SDGazetecilerle buluşmasında Ünye şehir stadı ile alakalı Ünye Belediye Başkanının yapmış olduğu açıklamanın ardın, Ünye İlçe Stadyumu’ndan Adalet Sarayı’na kadar olan bölüme yapılması planlanan proje ile ilgili Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor gazetemize açıklamada bulundu.

Durmuş Zor, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Tabi bu tür düşünceleri saygı ve sevgi ile karşılarız. Ama gönül ister ki önce birinci hedeflediğimiz yani 5 yıllık ki, bunun 1-1,5 yıllık dönemi bitti. 3.5 yılda yapabileceğimiz şeyleri bir kere net söyleyelim ve yapabilelim.

Peşinden hayallerimiz olsun, imar planlarında yerleri olsun. Ama hemen yanına daha Kapalı Spor Salonu’nu birkaç sene önce yaptık. Bu yüzden stadın oradan yakın bir dönemde kaldırılabileceğine inanmayan biriyim. Ama 10, 20, 30 yıl sonra kaldırılması doğru mudur?

Evet doğrudur. Yani Ünyelilere o stadın bulunduğu yerin alanının değeri 100’lerce dönüm başka yerde yer alabilir, yer kazandırabilir. Sadece bir stadyum değil, spor komplekslerinin onlarcasını yaptırabilir. Bunlar konuşulup düşünülebilir. Ama 3-5 sene sonra bu memlekette neler olacağını bilemediğimiz için sadece güzel düşünceler olarak görürüm ”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-