eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANKARA ÜNYELİLER DERNEĞİ FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

ANKARA ÜNYELİLER DERNEĞİ FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
07 Aralık 2015 - 3:04

VVVAnkara Ünyeliler derneğine tam destek.

08.09.2011 yılında kurulmasına rağmen kuruluşu askıya alınmış olan Ankara Ünyeliler Derneği yapılan ara toplantılar sonunda 13 Şubat 2015 Perşembe akşamı Kurucu Başkan İsa Korkmaz, Derneği ikinci Başkanlığına Hasan Okuyucu, Genel sekreterliğine Murat Okcu ve üyeliğe Haydar Çaloğlu’nun getirilmişdi.

Ankara’da Ünyeliler adına kurulan ilk ve tek dernek olan Ankara Ünyeliler Derneği yapmış olduğu çalışmalarda Hemşerilerinden tam not aldı.Dernek Başkanı İsa Korkmaz ve yönetim kurulu kısa süre önce kurulan dernek kamuoyundan destek görmeye başladı.

Ünyeliler Derneği Sahiplendiler

Bu kapsamda bir çok siyasetçi ,iş adamı,sivil toplum örgütleri bürokrat ve vatandaş  Fevziçakmak 1 Sok.18/13 Kızılay’da bulunan dernek binasını ziyaret etti.Ziyaretlerde bulunan konuklar derneğin çalışmalarından ve kurulma amacından dolayı Başkan İsa Korkmaza teşekkür ettiler ve destek sözü verdiler.

Dernek Başkanı İsa Korkmaz Desteklerini Esirgemeyen Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Ankara Ünyeliler Derneğinin Faaliyete geçirilişiyle ilgili olarak  konuşan kurucu başkan İsa Korkmaz” yönetimiz Ankara’nın herkes ve her kesim tarafından, özellikle de Ankara’da Üniversite okumak durumunda olan Öğrenci kardeşlerimizin kolay ulaşabileceği merkezi bir yerde ulaşımı kolay adreste dernek binamız kiralanmıştır. Amacımız dernek çatısı altında sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunulması, hemşehrilerimizin birbirleri ile tanışıp kaynaşması ve diyaloglarını geliştirmesidir.

Ankara yaşayan Ünyeliler olarak, hemşehrilik anlayışını yaygınlaştırarak, gelecek nesillerimize aktarmamız en önemli hedeflerimizdendir. Ankara’da yaşayan onlarca Ünyeli hemşehrimizin buluşma ve kaynaşma adresi olup hizmet vermesini planlanarak geçte olsa faaliyete geçirmeyi başardığımız derneğimizin o tarihten bugüne kuruluşunda emeği geçen bütün Ünyeli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım . Ünye’de ve Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz temas ve ziyaretlerde ,ben ve arkadaşlarım derneğimiz hakkında çok iyi izlenimler edindik.

Hemşehrilerimizin derneğimize gösterdiği destek bizleri son derece memnun ederken,yaptığımız işte bizlere şevk verdi.Derneğine sahip çıkan Ünyeli hemşehrilerimizi gördükçe onları mahcup etmemek için daha çok çalışma azmi geliyor dedi.

Ankara Ünyeliler Derneği  Mecliste 

Ankara Ünyeliler Derneği tarafından gerçekleştirilen ziyarette,Ankara Ünyeliler Dernek Başkanı İsa KORKMAZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ordu Milletvekilleri Ergün TAŞÇI,  Metin GÜNDOĞDU,  Seyit TORUN ile yine Ünyeli İstanbul Milletvekili Sayı İsmail Faruk AKSU’ya Türkiye Büyük Millet Meclisinde yeni çalışma döneminde  “Hayırlı Olsun” dileklerinde  bulundular.

Ünye Derneğe Kucak Açtı

Ankara Ünyeliler Derneği daha öncede Üye’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek,Ünye Kaymakamı  Mustafa DEMİR, Ünye Belediye Başkanı  Ahmet ÇAMYAR, Ünye Ticaret Odası Başkanı  Durmuş ZOR , AKP Ünye İlçe Başkanı  Arif ERGÜN, CHP Ünye İlçe Başkanı  Orhan BODANCI ve MHP Ünye İlçe Başkanı  Faruk KORKMAZ’a , bazı basın kuruluşlarına ve hemşehrilerine, Ankara Ünyeliler derneğine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ziyaretine gitmişlerdi.

Önümüzde günlerde de hemşehrileri ile  kaynaşma ve diyalogları geliştirme faaliyetlerine devam edeceklerini öğrendiğimiz  Ankara Ünyeliler Derneğine, bizde Çakır Medya ailesi  olarak bu güzel amaçla yola çıkan değerli dostlarımıza başarılar diliyor, her zaman yanlarında olacağımızın büyük bir zevkle sözünü veriyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-