eskort samsun

ÜNYENETHABER

Tosun,”Cihan Çakır’a Güveniyorum, O Başaramayacağı İşe Girmez”

Tosun,”Cihan Çakır’a Güveniyorum, O Başaramayacağı İşe Girmez”
08 Aralık 2023 - 1:05

Yaklaşık 36 yıldır aktif olarak siyasetin,45 yıldır da medya dünyasının içindeyim. Bu yıllar içinden çeşiti bol çok siyasetçi,belediye başkanı, makamda oturanları gördüm.

İçlerinde gerçekten, güvenilir, bu işi adam gibi yapanları ama bunun yanında  fırıldak gibi dönemleri,söz verip unutanları,her dönemin adamı olan adam olmayan adamları,hak etmediği halde makamlara gelenleri,işi ehline değil,adamlarına verenleri ,çıkar için makamını kullanaları da gördüm.

Peki kaybeden kim? Tabi biziz. Milletvekili aslında bizim vekilimiz,asıl  olan aslında biziz. Ayni şekilde belediye başkanı da bizim göreve getirdiğimiz bizim bizi yönet dediğiniz bir temsilcimiz. Ama ne hikmetse biz onları seçtikten sonra onlardan bir şey isterken önlerinde ceket kapatıyoruz, ne ilginç değil mi?

Onun için aday seçerken adayı iyi seçmek lazım. Manavdan elma alırken itina ile seçerek alıyoruz ama aday seçerken bu kadar itina göstermiyoruz,niyeyse.

Şimdi önümüzde bir belediye başkanlığı seçimi var. Ünyeli gazeteci bir kardeşimiz Cihan Çakır da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu.Ben öncelikle medeni cesaretinden dolayı kendini kutluyorum. Ben gazetecilikteki tecrübesi, güvenilirliği ile öne çıkması gerektiğine inanıyorum. Bu işi başaracağına inanıyorum. Niye mi? Çünkü benim tanıdığım Cihan Çakır başaramayacağı işe girmez. Ankara’daki ak Parti’nin kurmayları aday seçerken, ufku geniş, projeleri çok,kapısı açık aday seçmeli. Az kaldı bekleyip göreceğiz.

Ordu emin ellere teslim edilirse bence Ordulu kazanır.

İRFAN TOSUN

Gazeteci,Araştırmacı,Yazar ve Siyasetçi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-