eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Olağan Kongresi Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Olağan Kongresi Yapıldı
05 Aralık 2015 - 16:06

VİDEO HABER

12333771_972725932774325_172928265_o

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Olağan Kongresi sağlanan çoğunluk ile 5 Aralık Cumartesi Günü Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun da yapıldı. Seçime tek liste halinde giren Ali Yalçın başkan seçildi.

Kongreye CHP İstanbul Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, 25. Dönem Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, 25. Dönem CHP Ordu 3. Sıra Milletvekili Adayı İsa Maral, 25. Dönem CHP Ordu 5. Sıra Milletvekili Adayı Zekai Sana, 24. Dönem CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, Atatürkçü Düşünce Derneği Ünye Şube Başkanı Ali Rıza Ateş, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, MHP Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, MHP Ünye İlçe Eski Başkanı Nedim Can, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Çakmakçı ve partililer katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığını CHP İstanbul Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi, Divan Yardımcılığını Süleyman Kefeli, Yazmanlığı Emin Yılmaz gerçekleştirdi.

CHP Ünye İlçe Başkanı seçilen Ali Yalçın; “Kurul Toplantısında listemi oluştururken de partiden 20 arkadaşım isim istedim. Ünye’deki üye listesini süzdüm. Benim bundan sonra tek amacım içimizden bir tane arkadaşımızı Ünye Belediye Başkanı yapmaktır. Bunun içinde elimden ne geliyorsa yapacağımı bilmenizi isterim. Bu duygu ve düşünceler ile hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Teşekkür ederim”dedi.

CHP Ünye Eski İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı ise yönetim kurulu üyelerini ve eşini sahneye davet ederek onlara teşekkür etti. Ardından da yönetim kurulu üyelerine, eşine, Divan Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi’ye çiçek takdim etti. Sahneye davet ettiği Ali Yalçın’a ise çiçek ile parti anahtarını teslim etti.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-