eskort samsun

ÜNYENETHABER

ZOR”FIRTINALAR kopacak gibi”

ZOR”FIRTINALAR kopacak gibi”
18 Aralık 2023 - 0:33

Yerel seçimlere sayılı aylar ve günler kala sahalarda yer alan aday ve aday adayları sahada çalışmalarına devam ediyor. Yine gündemde bir soru var, ADAYLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

İktidar partisi olması ve aynı zamanda en çok aday adayı başvurusu olması hasebiyle olması lazım ki en çokta AK Parti aday adayları konuşulur olmuş…

AK Parti Ordu’da yaklaşık 90 aday adayı başvurusu aldı. Son başvuru tarihinden 3 gün sonra temayül yoklaması yapılırken, aday adayları artık Ankara’da yapılacak olan MÜLAKAT için hazırlık yapmaya başladı.

 

Adayları bir yandan MÜLAKAT heyecanı sararken, bir yandan da kamuoyunda bahsi geçen konuşmaların da heyecanı sardı. MEDENİ cesaretini gösterip adaylık için başvuru yapan siyasilerin yanı sıra, aman adım kirlenmesin, aman ben istemiyorum yan cebime koy modunda olan siyasi isimler de mevcut kamuoyunda.

 

Eski Milletvekilleri, bürokratlar, teşkilat başkanları gibi geçmişte kendisini göstermiş başarılı hizmetlere imza atmış siyasilerin yanı sıra Hizmet Süresince bir dikili ağacı bile olmayan ama kendilerini “bensiz asla” diye gören siyasiler de var tabi bu listeler içerisinde.

Ama tarih “bensiz asla olmaz” diyenlere dolu bunu da bilen yok.

 

Parasını yatırıp, genel merkezden onay almış ve yaklaşık bir aydır sahada aday adayı olarak mahalle mahalle gezen, halkın ve partidaşlarının yanında olan, ekranlarda, gazetelerde ve haber sitelerinde boy boy haberler yaptıran aday adaylarının aklında şu sıralar “Acaba mı” sorusu var.

 

Onlar sokakta, sahada karış karış gezerek çalışma yaparken, medeni cesaretini gösteremeyen, halkın ve seçmenin önünde not alamadığı için ANKARA kapılarında yatıp kalkan, Ankara’ya şirin görünmeye çalışan ADAY olmayan ADAY ADAYLARI ile de gizliden mücadele ediyorlar. Siyaset budur ki gizliden kulis çalışmaları her dönem olmuştur. Ancak bugün gelinen noktada neredeyse Ordu’nun merkezi ve bir çok ilçelerinde bu dert artık ayyuka çıkmış gibi.

İnceden ve sessizden “Ben geliyorum” havası estiren ve aday adaylığı sürecini yaşamadan direk Ankara’dan gelmek isteyen ve en önemlisi de “ben olmasam bu şehir toparlanamaz” “istemiyorum ama yan cebime koy” fikrinde olan siyasiler…

 

Galiba aday adaylığı süreci biraz sessiz geçti geçmiş yıllara göre ama görünen o ki adaylık sürecinde çok FIRTINALAR kopacak gibi… Bekleyip göreceğiz ama umarım YANILAN oluruz, YANILTAN değil…

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-