eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’lilere sordu. Böyle mi Atatürkçüsünüz?

CHP’lilere sordu. Böyle mi Atatürkçüsünüz?
19 Aralık 2023 - 2:19

 

Ünye’nin tek televizyonu A 52 Tv ekranlarında yayınlanmakta olan sabah kuşağı programı “ İrfan Çavuşoğlu ile Manşet” programının yapımcısı ve Moderatör’ü İrfan Çavuşoğlu’ndan CHP’ye sert tepki geldi.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde CHP’nin ittifak arayışları içinde DEM Partisiyle görüşmesine tepki gösteren gazeteci İrfan Çavuşoğlu, “ siz Atatürkçü olamazsınız” dedi.

A 52 Tv’de hafta içi hergün yayınlanmakta olan İrfan Çavuşoğlu ile Manşet programında ulusal gazetelerin okunması sırasında 31 Mart 2024 yerel seçimleri için, CHP ve DEM Partisi arasındaki işbirliği ve yakınlaşmayı eleştiren Çavuşoğlu; “Mustafa Kemal ve Silah arkadaşları milli mücadeleyi, kurtuluş savaşını, Türk Bayrağına karşı bayrak açanlara, ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı başlatmışlardır.  Ve Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün partisidir. Biz öyle bildik. Fakat bugün gelinen noktada görüyoruz ki; CHP’nin yeni yöneticileri de koltuk derdine düşmüşler. Türk milletinin askerine, polisine, doktoruna, öğretmenine, siviline kurşun yağdırıp, yıllarca annelerin, babaların, eşlerin ve çocukların; evlatsız, eşsiz ve babasız kalmasına neden olan PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan DEM partisiyle ittifak peşinde koşuyorlar.

Böyle mi Atatürkçüsünüz.

Hiç kimse DEM Partisinin Kürt asıllı soydaşlarımızın partisi olduğunu ve onları temsil ettiği yalanını söylemesin, iddia etmesin. Yıllarca Kürt soydaşlarımıza giden her türlü hizmeti engelleyen insanları katleden PKK terör örgütünün her koşulda destekçisi DEM Partisiyle ittifak yapmak, öncelikle bu bayrak için can vermiş tüm şehitlerimize, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Atatürkçü Türk nesline ve CHP’li tebaanıza ve Yüce Türk Milletine ihanettir. Artık gözümde CHP Atatürkçü parti kimliğini kaybetmiştir

” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-