eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ORDU’DA GÜREŞ GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ

ORDU’DA GÜREŞ GRUP MÜSABAKALARI SONA ERDİ
24 Aralık 2023 - 15:24

            Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Güreş Gençler (B) Erkek Grup Şampiyonası sona erdi.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Güreş Gençler (B) Erkek Grup yarışmalarında 3. Ve 4. Gün gerçekleşen Grekoromen stil müsabakaları tamamlandı.

            Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde 21 Aralık 2023 Perşembe günü başlayan ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Gençler (B) Erkek Grekoromen Stil Güreş Grup Müsabakaları Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleşti. İki gün süren müsabakalarda sporcular Türkiye Birinciliği müsabakalarına kalmak için mücadele etti.

            Şampiyonada grekoromen stilde Ordu rüzgarı esti. Takım sıralamasında 175 puan alarak grup birincisi Ordu olurken, İkinci 140 puanla Trabzon ve üçüncü 133 puan ile Rize oldu.

            Sporcular 45-48-51-55-60-65-71-80-92-110 kilogram sıkletlerinde minderde boy gösterdi. Dereceye giren sporcuların madalyaları ve başarı belgeleri Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takdim edildi. Şampiyonada İlk 5’e giren sporcular Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

            Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Grup müsabakaları boyunca gösterdikleri üstün performansla dereceye giren tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyoruz. Genç, Türkiye Birinciliğine katılmaya hak kazanan sporculara başarı dileklerini iletti.

Türkiye Birinciliği 13-17 Ocak 2023 tarihleri arasında Zonguldak’ta düzenlenecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P