eskort samsun

ÜNYENETHABER

Vatandaş Korkudan Sokağa Çıkamıyor

Vatandaş Korkudan Sokağa Çıkamıyor
07 Aralık 2015 - 23:36

Video Haber

555

 

Kaledere Mahallesi Çınarlık Caddesi Pazaryeri mevkiinde bulunan başıboş köpekler mahalleliye ve özellikle çocuklara korku dolu anlar yaşatıyor. Ünye’nin merkezinde bu olaylara yetkililerin duyarsız  olmasına da vatandaşlar tepki gösteriyor ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden yardım bekliyor.  

Çakıroğlu Market Sahibi Ahmet Çakır, sokakta başıboş gezen köpeklerin vatandaşlara yarattığı korku ile ilgili şunları söyledi; “Evet, sokakta gezen başıboş köpekler vatandaşları rahatsız ediyor. Bunun en kısa örneğini geçen sabah yaşadık. Okula giden bir kız çocuğumuzu köpekler sıkıştırdı. Burada inşaatta çalışan ustalarımız sağ olsun zorla eeeeçocuğu köpeklerden kurtardı. Bununla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını ve tedbirlerin alınmasını istiyoruz. Size haber verdik. Siz bu durumu bizim aracılığımızla gerekli yerlere iletin. Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Çünkü çocuklarımız okula gidiyor. Bununla ilgili güzel şeyler yapılsın. Bu baya büyük bir problem. Köpekler bir veya iki tane değil. Beş altı tane köpek toplu hale geziyor. En ufak bir durumda çocuklara ve insanlara saldırıyorlar. Bu durumda da insanlar korkuyor ve sokağa çıkamıyor. Bu önlemler alınır ve güzel şeyler olur diye ümit ediyorum”dedi.

Emiroğlu Perde Sahibi Murat Er ise bu konu hakkında şunları söyledi; “Evet, bu durum ile bire bir karşılaşıyoruz. eeeeeSabah çocuklar okula gitmek için evlerinden çıktıklarında kapı önlerine fazla köpek olduğundan çocuklar korkuyor ve anne babalar evlerinden aşığa inmek zorunda kalıyor. Bu durumda da çocuk okula gitmekten soğuyor. Biz bunu yolda gördüğümüz görevliye ilettik. Bize buna Ordu Büyükşehir Belediyesi bakıyor dediler. Burada benim anlamadığım mantıksız bir olay var. Ordu Büyükşehir Belediyesi buradaki köpekleri nasıl takip edecek. Bu durumu belirtmemize rağmen hala bir önlem alınmadı. Biz asla hayvanlara karşı bir insan değiliz. Hayvan sevgisi bizde her zaman vardır. Bu karda, kışta hayvanları bu şekilde dışarıda bırakılmalarını istemiyoruz. Yani diyeceğim şu ki hayvanlara sahip çıkılmasını ve başıboş bırakılmamasını istiyoruz”dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-