eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR BOMBA PATLATACAK

ÜNYESPOR BOMBA PATLATACAK
editor( unyenethaber@hotmail.com )
03 Ocak 2015 - 11:00

Transfer çalışmalarında Altay’dan Oğuzhan Uslu’nun ardından Menemen Belediyesporlu Abdülkadir Çelikkaya’yı renklerine bağlayan Ünyespor ligin ikinci yarısında yeşil-beyazlı takımın en büyük gol silahı olacak bir forvet oyuncusunu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

 

Volkan Bozkurt’u şampiyonluk mücadelesindeki Güzelorduspor’a veren Ünyespor ligin ikinci yarısına damgasını vuracak transferlerine devam ediyor. Altay’dan Oğuzhan Uslu’nun ardından Menemen Belediyesporlu Abdülkadir Çelikkaya’ya imza attıran yeşil-beyazlılar şimdi de tecrübeli bir gol silahının peşine düştü. Ünyespor Takım Kaptanı İbrahim Karayiğit ve Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır dün iki futbolcuya imza attırırken yeşil-beyazlı takıma çok önemli bir golcüyü kazandırma aşamasında olduklarını belirttiler. Takım Kaptanı ve kulüp yöneticisi İbrahim Karayiğit yaptığı açıklamada, kulüp olarak Volkan Bozkurt’un transferine izin verdiklerini ve maddi yapıyı zorlamayacak ancak kaliteli oyunculara yöneldiklerini bu kapsamda da Altay’dan Oğuzhan Uslu ile Menemen Belediyespor’dan da Abdülkadir Çelikkaya’yı transfer ettiklerini söyledi. Karayiğit açıklamasında Ünyespor’a ligin ikinci yarısında etkili bir santraforu kazandırmaya çalıştıklarını, bu konuda da son aşamaya geldiklerini, büyük olasılıkla da önümüzdeki Pazartesi günü yeni transferlerini Ünye’ye getirip kamuoyuna açıklayacaklarını ifade etti. Karayiğit açıklamasında, “Ünyespor’a yakışan bir transferi bitirmek üzereyiz. Bu arkadaşımız gerçekten üst düzey bir oyuncu ve hazır bir oyuncu. Gol yollarında etkili bir forvet. Tecrübesi ve fiziği ile ligde herkesten bir adım öne çıkacak özellikte bir futbolcu. Her zaman söylediğimiz gibi transferde mütevazi bir yol izliyoruz. Bize gelmek, bizim mücadelemizin içinde bizimle olmak isteyen çok arkadaşımız var. Ancak biz mevcut kadromuzdaki dengeleri de gözetmek durumundayız. Her futbolcumuzun bize katkısı olacak. Ligin ilk yarısında yapamaz, edemez denilen gençlerimizle herkesin takdirini kazanan bir mücadele verdik. O yüzden onlara her zaman ihtiyacımız olacak. Yeni transferlerimiz Oğuzhan ve Abdülkadir bize doğrudan katkı sağlayacak oyuncular. Sadece iyi bir forvete ihtiyacımız vardı, inşallah o konuda son aşamaya geldik. Pazartesi günü kendisini Ünye’ye getirip imza attıracağız” dedi.

Transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuduklarını belirten Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır ise, Ünyespor’a gelmek isteyen oyuncu sayısı bir hayli fazla, ancak bizim olanaklarımız gerçekten bu talepleri karşılayacak durumda değil. Bir de ilk yarıda iyi mücadele eden, futbolu alkışlanan, sahada amacı sadece futbol oynamak olan, belirli bir düzende işleyen, birbirine kenetlenmiş bir takımımız var. Olanaklarımız olsa bile takımın yapısına zarar verebilecek transfer yapmayı zaten uygun bulmuyoruz. Şu aşamada ihtiyacımız olan, bildiğimiz ve bize doğrudan katkısı olacak futbolcular üzerinde duruyoruz. Bu kapsamda iki genç arkadaşımızı kadromuza kattık. İnşallah bize çok faydalı olacağını düşündüğümüz golcü bir oyuncuyu kadromuza katarak transfere nokta koymak istiyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısında genç arkadaşlarımızla, tecrübeli oyuncularımızla ve yeni takıma monte edeceğimiz bu kardeşlerimizle yine önceliği iyi futbol oynamak olan, izleyenlerin hoşnut kalacağı futboldan iyi örnekleri fair play çerçevesi içerisinde verebilme çabasında olacak bir takım izletmeyi amaç ediniyoruz. Hiçbir olumsuzluğu kendimize problem görüp önümüze engeller koymak derdinde değiliz. Bizim inancımız, azmimiz ve taraftarımızdan alacağımız gücümüzle ligi layık olduğumuz yerde bitireceğiz” dedi.

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P