eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Jiu Jitsu Reis Spor’dan Sorulur

Jiu Jitsu Reis Spor’dan Sorulur
editor( unyenethaber@hotmail.com )
07 Aralık 2015 - 23:09

VİDEO HABER

 ccc

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan Antalya Kemer’de yapılan 2016 yılı Antrenör ve Hakem Gelişim Vizesi Semineri dönüşünde basın açıklaması düzenledi.

Arslan, basın açıklamasında şunları söyledi; “Bilindiği gibi biz Brezilya Jiu Jitsu İl Temsilcisi olarak bundan yaklaşık yedi ay önce Mart ayında atandık. Federasyonumuz 3 yıl önce İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak kurulmuştu. Şuan mevcut federasyonumuzun Türkiye genelinde 970 civarında antrenörü ve 400 civarında da Halk Eğitim Kursları var.

Türkiye genelinde hızla büyüyoruz

Halk Eğitim Kurslarında yaklaşık olarak 3600 sporcumuz maçlara gidip geliyor ve 6000 sporcumuz hale hazırda11111 mevcut. Türkiye genelinde hızlı bir şekilde büyüyoruz. Sporumuz olimpik olarak şuan 4 tane üniversite de kabul gördü. Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Çankırı Üniversitesinde ders olarak işlenecek. Federasyonumuzun çalışmaları şuanda ilkokullarda Avrupa’da olduğu için Milli Eğitim Bakanlığı ile çalışmalar devam ediyor.  Polis Okullarında ve Askeri Okullarda ayrıca yine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olan Çocuk Esirgeme ve Bayan Sığınma Evlerimizde antrenörlerimiz eşliğinde  ders veriliyor. Biz bu sporun okullarda olmasından çok mutluyuz.

Antrenörlerimiz gelişim vizelerini aldılar

2Biz yarışlara kulüp olarak başladık. Okullara gelmesi daha iyi olacak. Spor 100 yıldır Avrupa’da var. Ülkemize 3 yıldan beri var ve Sayın Federasyon Başkanımız Orhan Özak tarafından kuruldu. Biz daha 3 gün önce arkadaşlarla Antalya Kemer’de yapılan 2016 yılı Antrenör ve Hakem Gelişim Vizesi’ne katıldık. Bütün federasyonlarda da olduğu gibi eğitime  katılmak zorunludur. Vizeler bizim için çok önemli, çünkü değişen teknikler ve dersler oluyor. Şuan ilimizde 20 tane antrenör var. Tabi ki antrenörlerimizin çoğu bu spora uzak değil. Antrenörler Ünye, Fatsa ve Çaybaşı’nda faaliyetteler.

Halk Eğitim’den kurs açan 14 tane antrenörümüz vizelerini yaptırdılar. 2016 yılında Ordu İlinde 14 antrenörümüz Halk Eğitim Kursları açabilecekler. Şuan Ünye, Fatsa ve Çaybaşı’nda mevcut 9 tane kursumuz var.

Temsilcilikleri ziyaret edeceğiz

Ordu İlini bu manada desteklerinden dolayı Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalar neticesinde3 bize Karadeniz Bölge Sorumluluğu görev getirildi. Bu bizim için çok büyük bir görev. Bu görevi layıkıyla ilimizdeki antrenör arkadaşlarla koordineli olarak yapacağız. İlk ziyaretimizi Samsun Bölgemizi ziyaret edeceğiz. Sonra Artvin, Rize, Trabzon il temsilcilerini yeni atadık. Bunları ziyaret edeceğiz. Karadeniz Bölgesi’nde Jiu Jitsu İl Temsilciliği olmayan 3 tane ilimiz var. En kısa sürede oraya da temsilcileri atamış olacağız”dedi.

Cavit Arslan basın açıklaması sonrası antrenörlere Katılım Belgesi verdi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P