eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sobadan Çıkan Yangın Maddi Hasara Neden Oldu

Sobadan Çıkan Yangın Maddi Hasara Neden Oldu
08 Aralık 2015 - 9:34

IMG_6578

Akkuş’ta Ev Yangını

Akkuş İlçesine bağlı Kızılelma Mahallesi Eserli Mevkiinde dün akşam saatlerinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre Kızılelma Mahallesi Eserli Mevkiinde Ali Demirci’ye (37) ait evde akşam saatlerinde yangın çıktı.

Oturma odasındaki sobadan çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede evi sardı. Yangın sırasında evde bulunanlar kendilerini güçlükle dışarı atarken mahalle sakinlerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Olayın duyulmasıyla birlikte Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 112 acil müdahale ekipleri, jandarma güçleri ve itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yangında yaralanan olmazken 7 kişinin kaldığı evde maddi hasar meydana geldi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yangında hasar gören evde incelemelerde bulunarak aileye ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Demirci, “Üzücü bir durumla karşı karşıyayız, tek tesellimiz herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmaması. Yangının oturma odasındaki sobadan çıktığı tahmin ediliyor. Ailemiz kış ortasında böyle bir durumla karşılaştı. Belediye, kaymakamlık ve mahalleli el ele vererek kısa sürede bu yarayı saracağız” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-