eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Askıda Ekmek” Projesi Başlıyor

“Askıda Ekmek” Projesi Başlıyor
08 Aralık 2015 - 13:59

1211

Ünye Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sağlamak ve ekmek ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile ‘Askıda Ekmek’ uygulamasını başlatıyor.

Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan ve uygulama ile ihtiyaç sahiplerinin kimden geldiğini bilmedikleri bir ikramla evlerine ekmek götürmeleri amaçlanan “Askıda Ekmek” uygulaması Ünye’de hayata geçiyor. Altyapı hazırlıklarının tamamlanması noktasında sona gelen Ünye Belediyesi, Fevzi Çakmak mahallesinde belirlediği pilot fırın ile uygulamayı başlatacak ilerleyen günlerde ise Fırıncı esnafı ile istişare edilerek uygulama yaygınlaştırılacak.

“Askıda Ekmek” uygulaması ile ekmek alan hayırseverler bir ya da daha fazla ekmeği de ihtiyaç sahibi olanlar için alarak “Askıda Ekmek” bölümüne bırakacak. Her fırında “Askıda Ekmek” miktarını belirten tabela olacak ve ihtiyacı olan vatandaşlar Askıya bırakılan ekmeklerden ihtiyaçları kadarını alabilecek.

İhtiyaç sahibi vatandaşların fırınlardan sıcak ekmeği kolayca temin etmesi ve israfı önlemek için hazırlanan askıda ekmek projesinde Ünye Belediyesi ihtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü görevini üslenmiş olacak.

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-