eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

”Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin”

”Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin”
editor( unyenethaber@hotmail.com )
09 Aralık 2015 - 0:05

VİDEO HABER

333

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 ilçede başlatılan Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin Projesinin Ünye Açılış Töreni Ünye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, öğretmenler, çocuklar ve veliler katıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nın ardından protokol üyelerinin konuşma yaptı.

Türkiye Adına Hayaller Kurduk

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, şunları söyledi; “Sevgili Gençlik 222Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm, Ak Parti İlçe Başkanım, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcım, Değerli Protokol, Basın Mensupları, Değerli Veliler ve Çok sevdiğimiz çocuklarımız ve gençlerimiz hepiniz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin Projesi açılış programına hoş geldiniz. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Türkiye adına hayaller kurduk. Hayaller plan, planlar gerçek oldu. Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortak olarak Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin projesi başlattık. Ben bu proje ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’e, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün ve Yönetim Kuruluna ve Ünye Belediyesi’ne spora verdikleri destek dolayısıyla teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum”dedi.

19 İlçe 10.00 Çocuk Spor Yapacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ise şunları söyledi; “Değerli protokol üyeleri ve sevgili ö444ğrenciler Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin Projesinin Ünye Açılış Törenine hepiniz hoş geldiniz. Yetenekli olsun olmasın her çocuk bizim için çok  değerli ve önemlidir. Hocalarımızın çalışması ve sizlerin verdiği destek ile Ordu’muzun 19 ilçesinde çocuklarımıza spor yaptırmak için uğraş veriyoruz. Her Çocuk Bir Yetenektir Yeter ki Keşfedilsin Projesi ile öncelikle Ordu’muzda 19 ilçemizde spora başlamamış 10 bin tane çocuğumuzu spora başlatmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra önemli olan ülkemize olimpiyat şampiyonlukları kazandırmak.  Zaten şuanda bu salonu dolduran yeterince yetenekli çocuğumuz var. Ben bu salondan ileride Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonları çıkacağına inanıyorum. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Tören yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrencilerin birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.

111

 

 

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P