eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ TRANSFERE BAŞLADI

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ TRANSFERE BAŞLADI
14 Ocak 2024 - 22:38

 

Bu sezon 2. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Ünye Futbol Kulübü ilk transferlerini gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen basın toplantısında bu sezon kuracakları A takımla 2. Amatör ligde mücadele etmeye başlayacaklarını açıklayan mavi-siyahlılar düğmeye bastı.

Kulüp sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

Asbaşkanımız Mustafa Duman, Yöneticimiz Okan Kılıçarslan’ın yaptığı görüşmeler sonucunda Salih Ateş ve Ceyhun Bükü ile anlaşma sağladık.

Ünyespor’da futbola başladıktan sonra İkizce Belediyespor, Karamürselspor, Kağıthanespor, Çerkezköyspor, Altınova Belediyespor, Nurtepespor, Adapazarıspor, İstanbul Bulancakspor, İstanbul Esenyurt Orduspor Kulübü, Evcispor ve Çaybaşı Belediyespor formaları giyen Salih Ateş ve yine Ünyespor’da futbola başlayan ve sırasıyla Ünye 1957 Spor, Kumruspor, Termespor, Mustafakemalpaşaspor Belediye, Altınordu Belediyespor, Gençlerbirliği ve Dumlupınarspor’da görev yapan Ceyhun Bükü kulübümüze transfer olmuşlardır.

Kulübümüze ve futbolcularımıza hayırlı olmasını dileriz.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P