eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhurbaşkanımızın Davetinde Muhtarlarımız Memnun Döndüler

Cumhurbaşkanımızın Davetinde Muhtarlarımız Memnun Döndüler
10 Aralık 2015 - 4:57

VİDEO HABER

ggg

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Ankara’ya giden Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, Yavi mahalle muhtarı Arslan Türk, Taşça mahalle muhtarı Sabri Ocak, Beylerce mahalle muhtarı Hüseyin Ereren, Liseler mahalle muhtarı Fatih Mutlu, Kaledere mahalle muhtarı Mustafa Bıyıkoğlu, Saca mahalle muhtarı Osman Sarıkahraman ve Gülpınarı mahalle muhtarı İlyas Haykır buluşma sonrası Aksaray’dan mutlu döndüler.

 

Cumhurbaşkaının Muhtarlara Vermiş Olduğu Davet Oldukça Verimli Geçti

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen 16.Muhtarlar Buluşması sonrası Ünye Net Haber gazetemize yaptığı açıklamada gayet verimli bir toplantı olduğunu ifade etti.

Başkan Ekici, 7 Aralık tarihinde Cumhurbaşkanlığı Köşkünde gerçekleşen toplantıya Ünye muhtarlarımızdan, Yavi mahalle muhtarı Arslan Türk, Taşça mahalle muhtarı Sabri Ocak, Beylerce mahalle muhtarı Hüseyin Ereren, Liseler mahalle muhtarı Fatih Mutlu, Kaledere mahalle muhtarı Mustafa Bıyıkoğlu, Saca mahalle muhtarı Osman Sarıkahraman ve Gülpınarı mahalle muhtarı İlyas Haykır olmak üzere 7 muhtarımız davetli olarak Cumhurbaşkanlığı sarayında bulundular.

Ekici açıklamasına şu şekilde devam etti; “Muhtarlarımızla beraber bende onlara eşlik etmek için yanlarında gittim. Toplantıya katılan muhtarlarımız oldukça verimli bir buluşma gerçekleştiğini ifade ettiler. Muhtarlarımız, sıradaki muhtarlar toplantısının 3-4 ay içerisinde Türkiye genelindeki 50 Bin muhtarın katılım göstereceği bir buluşma olacağını söylediler. Ünyemiz’de ise toplamda 85 tane muhtarımız var ve bu tür toplantılara da gerek toplu, gerekse grup halinde katılacaklarını biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza muhtarlarımıza göstermiş olduğu bu nezaketten dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Cumhurbaşkanımız Bütün Muhtarları Ağırlamak İstiyor

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 16. kez muhtarlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlık müessesesinin önemi ve 200 yılı aşkın bir geçmişi olduğundan söz ederek, bu şekilde Türkiye’deki bütün muhtarlar bir araya gelmek istediğini dile getirdi.

Erdoğan, muhtarların özelliklerine de değinerek ‘muhtar, imam, öğretmen’ üçlüsünün yaşadıkları yerin en muteber müessesesi olmaya devam ettiğini belirterek, “Hangi hizmet için yola çıkarsanız çıkın önce insanların gönlünü nasıl yapacağınızı planlamanız gerekiyor, siz önemlisiniz, seçilmişler önemli.” tavsiyesinde bulundu ve selamlarını iletti

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-