eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ’NDEN ANTALYA’YA ÇIKARMA!

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ’NDEN ANTALYA’YA ÇIKARMA!
19 Ocak 2024 - 23:24

 

Antalya’da düzenlenecek olan Junıor Cup’a Ünye Futbol Kulübü de davet edildi.

Ünye Futbol Kulübü Antalya Side’de düzenlenecek olan Uluslararası Junıor Cup’a davet edildi. Süper lig ve profesyonel takımlarının altyapılarının katılacağı turnuvada Ünye temsilcisi de yer alacak. Mavi-siyahlılar 36 sporcu, 4 antrenör, 27 veli ile adeta Antalya’ya çıkarma yapıyor.

Her kış döneminde yerli ve yabancı takımların merkezi haline gelen Antalya’da düzenlenen prestijli turnuvaların gediklisi haline gelen Karadeniz temsilcisi 20-23 Ocak tarihleri arasinda Antalya Side’de organize edilen turnuvada da yer alacak.

-Tamtürk; “Çocuklarımız en iyilerin arasında olmayı hak ediyor”-

U13, U11 ve U10 takımları ile yer alacakları bu turnuvada da tecrübenin yanı sıra iyi dereceler de elde etmeyi hedeflediklerini ifade eden Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Çocuklarımıza turnuva kültürünü aşılamak, kamp ortamını ögretmek için bu tarz organizasyonlar çok önemli. Türkiye’nin güçlü altyapılarına karsi verdigimiz mücadeleler ile de müthiş bir özgüven kazanıyoruz. En iyilerin içinde futbol gelişimimize katkı sağlamış oluyoruz. Ünye’yi temsil etmekte bizim için ayri bir gurur kaynagi. Velilerimiz, çocuklarimiz, antrenörlerimiz ve yönetim kurulumuz ile bu yükün altina giriyoruz. Çünkü o mesafelere gidip gelmek günümüz şartlarında oldukça zor. Kendilerine çocuklarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P