eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP ‘den Tam Destek

MHP ‘den Tam  Destek
10 Aralık 2015 - 4:55

mhp_10Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, 2018 yılında yapılması planlanan MHP Genel Kurultayı masaya yatırıldı.

Toplantıda basın açıklaması yapan İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye karşı güvenlerini yenilediklerini belirterek, her şatta ve durumda Bahçeli’yi destekleyeceklerini açıkladı. Köksal Yılmaz yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Türkiye 1 Kasım seçimlerini geride bıraktı, lakin MHP’de etkileri sürüyor. Malum 7 Haziran’da alınan sonuçlar başarı kabul edilirken, 1 Kasım’da alınan oy oranı başarısızlık olarak görülüyor. Bize göre partimiz ve genel başkanımız gerek 7 Haziran’da gerekse 1 Kasım’da ilkeli, seviyeli ve inançlı siyasetinden taviz vermemiştir.

Dört şart olarak memleketin ve milletin arzusu, istikametinde geri adım atmamış, hırsızlık ve bölücülüğü ortak olmamıştır. Lakin devlet gücü, havuz medyası ve dış etkenlerin yarattığı algı ‘istikrar bozuluyor, terör hortluyor’ korkusunu topluma acımasızca enjekte etti. Bunun sonucu olarak milletimiz 1 Kasım tablosunu ortaya çıkarttı. MHP Ordu İl Teşkilatlarımızla ve kurultay delegelerimizle, böylesi zor şartların yaşandığı bugünlerde genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye tam olan güvenimizi yineliyor, her şart ve durumda liderimizin olduğumuzu bütün kamuoyuna ilan ediyoruz.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-