eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

LİDER KONYA YOLUNDA

LİDER KONYA YOLUNDA
22 Ocak 2024 - 1:12

 

TFF Kadınlar 1.Lig A Grubunda Cumartesi günü oynanan maçta Samsun Yabancılar Pazarıspor’u 4-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Ünye Kadın Futbol Kulübü, Çarşamba günü deplasmanda Konya İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.

Kadınlar 1.Lig’de ölüm grubu olarak adlandırılan A Grubunda 24 puanla liderliğini sürdüren Ünye Kadın Futbol Kulübü 13.Hafta maçı için Konya deplasmanına gidecek. Samsun Yabancılar Pazarıspor galibiyeti ile moral motivasyonu oldukça yüksek olan ve Konya deplasmanından da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapan kırmızı-beyaz-siyahlılar Pazartesi günü yapacağı antrenmanın ardından gece saatlerinde yola çıkacak.

İkinci Devre 3’te 3 Yaptılar

Ligin ikinci devresine Giresun Sanayispor galibiyeti ile başladıktan sonra deplasmanda Bağcılar Evrenspor’u 2-0’lık skorla geçen Ünye Kadın Futbol Kulübü Cumartesi günü Ünye Şehir Stadı’nda Samsun Yabancılar Pazarıspor’u 4-0 net bir skorla mağlup ederek üçte üç yapmayı başardı. Şampiyonluk yolunda zor maçlara çıkan temsilcimiz Konya İdmanyurdu ve ardından Soma Zaferspor maçlarını da kazanarak 5’te 5 yapmayı hedefliyor.

Takımda iki önemli eksik

Konya İdmanyurdu maçı öncesinde Samsun Yabancılar Pazarıspor maçında sarı kart gören stoper Merve Odabaşoğlu ve golcü forvet oyuncusu Fatma Serdar sarı kart cezalısı oldular. Bu oyuncuların yokluğunda yeni transferler Brezilyalı oyuncuların sahada görev yapmaları bekleniyor. Takımda sakat oyuncu ise bulunmuyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P