eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE DOLMUŞLAR DENETLENİYOR

ÜNYE’DE DOLMUŞLAR DENETLENİYOR
10 Aralık 2015 - 4:54

6630066c-510d-41a2-91c6-718ce7a6280fDOLMUŞ DENETİMLERİ ÜNYE’DE DEVAM ETTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, dolmuş hatlarını denetlemeyi sürdürüyorlar. Ekipler, son olarak Ünye ilçesinde yaptıkları denetimlerde 20 aracı denetleyerek kurallara uymayanlara tutanak tanzim ettiler.

20 ARAÇ DENETLENDİ

Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi Hanboğazı mevkii ile Fatsa Sanayi Sitesi arasında yolcu taşımacılığı yapan 20 kırmızı hat minibüsünü denetleyen Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde dolmuş hatlarında çalışan araçları ve şoförlerini güzergahları üzerinde kontrol ederken, araçlarda çevreyi ve vatandaşları rahatsız eden faktörler ile güvenli ulaşım ilkelerini gözden geçirdiler.

EHLİYETTEN EGZOZA SIKI DENETİM

Yapılan denetimlerin periyodik bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerde ehliyet, ruhsat, SRC, reklam taşıma belgesi gibi evrak denetimlerinin yanı sıra şoförlerin kılık ve kıyafetlerini de kontrol ediyorlar. Ayrıca araçlardaki egzoz, dikiz aynası ve camlardaki film gibi aksesuar ve eklentileri de kontrol eden ekipler; aracın temizliği, durak harici ve fazla yolcu taşıyan araçları da gerekli işleme tabi tutuyorlar. Ekipler, denetimler sonrasında kapasite fazlası yolcu taşıyan ve çalışma ruhsatlarını yenilemeden faaliyet yapan 4 aracı tespit ederek, tutanak tanzim ettiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-