eskort samsun

ÜNYENETHABER

Dünya İkincisi Şeref Akçay’dan Öğrencilere Fotoğrafçılık Tavsiyeleri

Dünya İkincisi Şeref Akçay’dan Öğrencilere Fotoğrafçılık Tavsiyeleri
10 Aralık 2015 - 16:19

VİDEO HABER

a

Fotoğraf Sanatı Uluslararası Federasyonu tarafından 10.’su düzenlenen “10th FIAP CLUBS’ WORLD CUP” yarışmasında, ”Berire” adlı fotoğrafıyla Dünya 2.’si olan Ünyeli Fotoğraf Sanatçısı Şeref Akçay, 10 Aralık 2015 Perşembe günü Ünye Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi’nde fotoğrafçılık ve grafik tasarımı okuyan öğrencilere fotoğrafçılık üzerine bir seminer verdi.

Ünye Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminerde Ünyeli Fotoğraf Sanatçısı Şeref Akçay, önce öğrencilere kendi çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir slâyt gösterisi izletti. Arından öğrenciler ile soru cevap şeklinde fotoğrafçılık üzerine konuştu.

Seminer sonrası gazetemize açıklamada bulunan Ünyeli Fotoğraf Sanatçısı Şeref Akçay, şunları söyledi; “Artık fotoğraf ve grafik bölümü olan okullarda insanlara sanatı benimsetmeyi, bu işin ehemmiyetini ve önemli olduğunu göstermek için çalışmaya başladık. Öncelikle bu Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi’nde bunun ilkini yaptık. Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve diğer liselere devamını getirmek istiyoruz. Amaç bir tek elden ilerlememesi, sanatı ve sanatçıyı sevdirmektir. Bir birey olarak daha güzel sonuçları ele etmek için arkamızdan yetişecek öğrencilere ve sanatçılara ihtiyaç var. O yüzden biz de bu arkadaşlarımıza öncülük yapacağız. Fotoğraf konusunda merak ettikleri her şeyi anlatmak istiyoruz”dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-