eskort samsun

ÜNYENETHABER

MEMUR SEN İLÇE BAŞKANI ŞİŞMAN’DAN KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR

MEMUR SEN İLÇE BAŞKANI ŞİŞMAN’DAN KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR
10 Aralık 2015 - 15:48

11049589_10153432647673386_1333520917696215693_o

Yakın zamanda ülkemiz tarihi bir seçimden, sınavdan geçti. Tarihi bir karar verildi ve bu karar en doğru bir karardı. Hamdolsun ki, sağduyu galip geldi, milletimiz feraset sahibi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Bu coğrafyanın tarihinden kültüründen yoksun bırakılması köklerinden koparılması için uğraşılan son devrin bir dönüm noktasıydı bu seçim aynı zamanda. Neredeyse Tanzimat tan beri ara dönemler hariç, batılılaşmanın olumsuz kültür ve fikri hezeyanlarına dur denilen köklerine dönmenin gayretlerini gösteren seçim sonucu ile aranan ve Z41_654654996459özlenen siyasi irade işbaşına tekrar gelmiş oldu.

İşte bu siyasi yelpazede Milli ve Yerli düşünce sahibi ilçemizin iftihar kaynağı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ beyefendiyi meclise dolayisiyla da Başbakan Yardımcısı olarak hükümette görmek bizleri onurlandırmış oldu.

Sayın Başbakan yardımcımızın ilçemizi ziyaret edecek olmaları bizler için ayrı bir onur ve gurur kaynağıdır. Ülkemiz için yapacakları hayırlı hizmetleri biliyoruz ve eminiz. Ortadoğu halkları, özelliklede İslam coğrafyasının son yıllardaki karışıklıklar ve Müslümanların bu fitne ateşinden kurtulmaları konusunda engin birikim ve tecrübeye sahip Başbakan ve başbakan yardımcımıza güvenimiz sonsuzdur. Ülkemizin de geçmekte olduğu ateş çemberinde en doğru karaları olacak ve güçlü bir devlet olma hayalimize kavuşturacaklarına inanıyor ve güveniyoruz.

Sayın Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ beyefendiye ve ekibine ilçemize hoş geldiniz diyor ve ziyaretlerinden dolayı da çok teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman bizlerin yanında olduklarını biliyor ve yeni ufukların bizleri beklediğine emin olarak saygılarımı sunuyorum.

Davut ŞİŞMAN

Ünye Memur Sen ilçe Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-