eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR’DAN HAKEME SERT ELEŞTİRİ

ÜNYE 1957 SPOR’DAN HAKEME SERT ELEŞTİRİ
12 Şubat 2024 - 1:31

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA

Kazandık, ama endişeliyiz. Sahada tek hedefimiz her zaman futbol oynamak. Sezon başından bugüne oynadığımız müsabakalarda her zaman haddimizi bilerek, futbolun kurallarını uyarak futbola renk katarak oynamaya çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız. Galip gelinmiş bir müsabakadan sonra çok fazla konuşulmuyor belki de böyle olaylar, ama biz konuşmak istiyoruz. Her maç olduğu gibi futbolcularımıza saha içinde, taraftarlarımıza saha dışında yapılan şiddet bitmek bilmiyor.

Alaçamspor ile oynanan müsabakada maçın orta hakemi Salih Çetin adlı hakemin bu sezonun ilk yarısında kendi sahamızda oynadığımız Alaçamspor müsabakasında dördüncü hakemi olması ve ilk maçta verdiği fahiş kararlarla mağlubiyeti perçinlemesi bugün oyuncumuz Yasin Dölekli’ye yapılan bu hareketi gözünün önünde olup düdük çalamaması ve maçın ikinci devresinde adeta yeşil beyazlı ekibimizi sahada dövdürmesi bizleri düşündürüyor. Takdiri siz kamuoyuna bırakıyoruz. Çünkü her hafta bu tür pozisyonlar, kartlar, iptal edilen goller, verilmeyen penaltılarımız gibi daha birçok olay birilerinin son yıllarda ÜNYE 1957 SPOR ile olan dertleri bitmek bilmiyor.

ÜNYE 1957 SPOR YÖNETİM KURULU

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P