eskort samsun

ÜNYENETHABER

SEYYAR SATICILAR İSYANDA

SEYYAR SATICILAR İSYANDA
12 Aralık 2015 - 0:08

VİDEO HABER

BBF

 

Ordu’nun Büyükşehir olması ile beraber,Ünye’de bazı cadde ve alanların kontrolü Büyükşehir Belediyesine geçti.Ünye Belediyesi ile ayrı çalışma alanları olan Ordu Büyükşehir Belediyesi rutin denetimlerini sıklaştırırken , bu denetlemeden en büyük payı esnaf ve seyyarlar nasipleniyor.

Denetlemeler kapsamında seyyar satıcılara göz açtırmayan Büyükşehir ekipleri,kendi kontrolündeki caddelerde seyyar yasağı getirdi.Bu yasağa uymaları konusun  uyarılan seyyarlara 1 Ocak 2016 tarihine kadar süre verildi.Konuyla ilgili gazetemize konuşan 25 yıllık seyyar Ersin Bol şunları söyledi,

Seyyarların Mağduriyetini Çözmelerini Bekliyoruz

Bize Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından herhangi bir yer gösterilmedi. Büyükşehir zabıtaları bize Büyükşehir caddelerine bunlar asla seyyar satıcı olmayacak diyorlar.  Biz de yer gösterin o zaman dedik. Onlarda ara sokaklara  Ünye Belediyesi’ne ait sokaklara gidin. Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan sokaklarda işiniz yok dediler.

Bizi yabancılar gibi ara sokaklara kimsenin görmediği yerlere atıyorlar. Bu durumla ilgili biz Ünye Belediyesi’ne başvurduk. Ama onlarda bizim yapabileceğimiz hiçbir şey yok orası Büyükşehir Belediyesine geçti dediler. Bizimle bir kukla gibi oynuyorlar. Ordu Büyükşehir Belediyesi adaletli davranmalıdır.

Bizler ekmek yemeyecek miyiz? Çocuklarımızı doyurmak için illa hırsızlık mı yapalım? O zaman bize yer göstermeyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çocuklarımızı nasıl doyuracağımızı da söylesin? Biz bu durumu Ordu Büyükşehir olduktan sonra yaşamaya başladık. Büyükşehir olana kadar bizim böyle sıkıntılarımız olmuyordu. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Bizim sorunumuzu çözmelerini istiyoruz dedi.

IMG_3494

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-