eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR BARTINSPOR’U KONUK EDİYOR

ÜNYE 1957 SPOR BARTINSPOR’U KONUK EDİYOR
18 Şubat 2024 - 1:40

Ünye 1957 Spor bugün Bartınspor’u konuk ediyor.

Bal Ligi 12.grup 16.hafta müsabakasında Ünye 1957 Spor ve Bartınspor karşı karşıya geliyor

Ligde 27 puanla 5. sırada bulunan Ünye 1957 Spor, puan tablosunda 14 puanla sonuncu sırada bulunan Bartınspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bugün saat 14.00’te Ünye şehir Stadı’nda oynanacak olan müsabakayı Kenan Erol yönetecek. Yardımcılıklarını ise Medine Doğan ve Furkan Çakır yapacak.Maçın 4 hakemi Arif Selim Öztaş olurken, Gözlemci  ise Murat Göze.

BAŞKAN TARAFTARI MAÇA DAVET ETTİ.

Ünye şehir Stadı’nda son antrenmanını yapan ve Tesislerde maç saatini bekleyen yeşil beyazlı ev sahibi takımın başkanı Murat Narin taraftarı maça davet etti. Üst üste maç kazandıklarını belirten Başkan Narin seriyi sürdürmek istiyoruz. Futbolcularımıza ve hocamıza güveniyoruz seyircimize arkamızda olduğu hissettiğimizde güzel oyunla 3 puanı hanemize yazdıracağımızdan eminiz. Bugünkü maçta taraftarımızı da yanımızda görmek ve onların gücüyle sahadan rahat bir galibiyet almak istiyoruz”dedi.

 

Müsabaka A52 TV’de saat 14.00’te naklen yayınlanacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P