eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE’DE SERBEST BÖLGE RESMİ OLARAK KABUL EDİLDİ

ÜNYE’DE SERBEST BÖLGE RESMİ OLARAK KABUL EDİLDİ
26 Şubat 2024 - 18:01

 

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ünye ilçesinde kurulması planlanan serbest bölgenin resmi olarak kabul edildiğini duyurdu. Ordu-Ünye Serbest Bölgesi, Cumhurbaşkanı Kararı ile hayata geçirildi ve Resmi Gazete’de yayımlandı. 147,442.92 metrekarelik alan, “Ordu Serbest Bölgesi” olarak ilan edildi.

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ordu’nun Ünye ilçesinde kurulması planlanan serbest bölgenin resmi olarak kabul edildiğini duyurdu. Mahmut Özer, “Bugüne kadar Ordu için ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Bundan sonra da Ordu için çalışmaya devam edeceğiz. Senin için Ordu” diyerek duyuruyu paylaştı.

Cumhurbaşkanı Kararı ile hayata geçirilen Ordu-Ünye Serbest Bölgesi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Ordu’nun Ünye ilçesi Cevizdere Mahallesi’nde bulunan 147 bin 442,92 metrekarelik alan, “Ordu Serbest Bölgesi” olarak ilan edildi.

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer paylaşımında, “Ordu-Ünye Serbest Bölgesi Cumhurbaşkanı Kararı ile kuruldu. Ordu’nun Ünye ilçesinde sınırları çizilen bir alan “Ordu Serbest Bölgesi” olarak ilan edildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Ordu’nun Ünye ilçesi Cevizdere Mahallesi’ndeki 147 bin 442,92 metrekare alanın “Ordu Serbest Bölgesi” olarak ilanı kararlaştırıldı” ifadelerini kullandı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-