eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’nin Şanslı Yıldızı Parlıyor: Cem İddaa’da Dev Kazanç!

Ünye’nin Şanslı Yıldızı Parlıyor: Cem İddaa’da Dev Kazanç!
01 Mart 2024 - 16:27

 

Ünye’de faaliyet gösteren Cem İddaa, şanslı bir vatandaşı büyük bir servetle buluşturarak Ünye ve bölgede heyecan yarattı. Cem İddaa’dan 25 Şubat Pazar günü alınan her yönde kazı kazan oyununda şansını deneyen bir kişi, tam 12 milyon Lira ikramiye kazandı.

Cem İddaa, geniş oyun seçenekleri ve cazip ikramiyeleriyle bölgenin favori oyun noktalarından biri haline gelmiş durumda. Cem İddaa’dan alınan her yönde kazı kazan oyununda, şanslı bir vatandaş tam 12 milyon Lira değerindeki büyük ikramiyeyi kucakladı. Bu dev kazanç, Cem İddaa’nın ne kadar şans getiren bir mekan olduğunu bir kez daha gösterdi.

Cem İddaa, müşterilere sunduğu çeşitli oyunlar ve yüksek ikramiyelerle dikkat çeken bir iddaa bayisi olarak biliniyor. Ancak bu seferki kazananın, her yönde kazı kazan oyunu ile elde ettiği 12 milyon Lira, Ünye’de bir rekor olarak kayıtlara geçti.

25 Şubat Pazar günü büyük ikramiyeyi kazandırdığı anı kameralarımıza aktaran Cem İddaa Bayii İşletmecisi Cem Özdemir; “Çok mutlu ve heyecanlıyız. Bugüne kadar verdiğimiz hatta Ünye’de çıkan en büyük rakamı müşterimize kazandırdık. Her yönde kazı kazan oyununun fiyatı güncellendi ve bu güncellemeden sonra ilk büyük ikramiyeyi biz verdik. Daha önce 2004 yılında 192 bin Lira kazandırmıştık. Dolar bazında 143 bin Dolardı. Şuanda kazandırdığımız büyük ikramiye ise Dolar bazında 310 bin Dolar oldu. İkramiyeyi kazanan müşterimiz parayı tahsis etti ve hesabına geçti.

12 Milyon Lirayı Kazandırdık

“Müşterimiz öncelikle 5 ya da 6 tane her yönde kazı kazan oyunundan alıyor ve bundan 1050 Lira isabet ediyor. Bu parayla da 6 tane daha almak istiyor. Zafer arkadaşımız ise yeni kutuyu açıyor ve Onur Bey de müşterimize seçtiriyor. Müşterimiz ise kazıdıktan sonra 12 bin Lira kazandığını düşünüyor. Daha sonra arkadaşlarımız baktığından kazanan tutarın 12 Milyon Lira olduğu öğreniliyor.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-