eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akgül Yapı’dan Ünye’ye Modern Bir Dokunuş: “Irmak Han”

Akgül Yapı’dan Ünye’ye Modern Bir Dokunuş: “Irmak Han”
02 Mart 2024 - 15:23

Akgül Yapı yepyeni bir proje ile hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bayramca Mahallesi’nde “Irmak Han” isimli yeni projesinin bugün temel atma törenini gerçekleştiren Akgül Yapı, Ünye’ye değer katacak yeni projesini hayata geçirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen temel atma töreninde katılımcılara ikramlarda da bulunuldu.

Düzenlenen temel atma törenine Akgül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akgül ve ekip arkadaşlarının yanı sıra, KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, A Plus Gayrimenkul Brokerı Gökhan Beşikcioğlu, ÜTSO Meclis Başkanı Tuncay Sağlam, ÜTSO Meclis Üyeleri, müteahhitler, iş insanları ve siyasiler yer aldı.

Ünye’nin hızla yükselen değeri Akgül Yapı, bölgeye modern bir soluk getirecek yeni inşaat projesi “Irmak Han” ile şehir sakinlerine benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor. 6 katlı binada toplam 20 daire ve 1 dükkan ile hayata geçirilen bu proje, modern mimarisi ve sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor.

Irmak Han, ailelere yönelik konforlu yaşam alanları sunan 3+1 daireleriyle öne çıkıyor. Her daire, geniş yaşam alanları ve fonksiyonel tasarımları ile ailelerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde planlanmış durumda. “Irmak Han”, sadece modern konut tasarımıyla değil aynı zamanda merkezi bir konumda olmasıyla da öne çıkıyor.

Akgül Yapı, Irmak Han projesi ile sadece konut değil, bir yaşam tarzı sunmayı amaçlıyor. Şehre değer katma hedefi taşıyan bu proje, modern mimarisi, konforlu yaşam alanları ve merkezi konumuyla, Ünye’nin yeni çekim merkezi olmaya aday.

“Irmak Han” hakkında daha fazla bilgi almak, konut sahibi olma fırsatını kaçırmamak için Akgül Yapı’nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya proje satış ofisine başvuruda bulunabilirsiniz. Şehrin kalbinde modern bir yaşamın kapıları sizi bekliyor!

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-