eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

96 SPORCU KUŞAK SINAVI İÇİN TER DÖKTÜ

96 SPORCU KUŞAK SINAVI İÇİN TER DÖKTÜ
03 Mart 2024 - 6:24

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü’nde kuşak heyecanı… Kulübe kayıtlı 96 sporcu, Türkiye Taekwondo Federasyonu 2024 yılı 1. Dönem renkli kuşak terfi sınavı için ter döktü.

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü’nde gerçekleşen renkli kuşak terfi sınavı kulübe kayıtlı Ünye ve Çaybaşı Şubelerinden 96 sporcu, Türkiye Taekwondo Federasyonu 2024 yılı 1. Dönem renkli kuşak terfi sınavı için ter döktü.

Sınavda 45 sporcu beyaz kuşaktan sarı kuşağa, 16 sporcu sarı kuşaktan yeşil kuşağa, 12 sporcu yeşil kuşaktan mavi kuşağa, 11 sporcu mavi kuşaktan kırmızı siyah kuşağa, 12sporcu ise kırmızı siyahtan siyah kuşağa terfi etti.

Kuşak terfi sınavı olmazsa olmaz…

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan kuşak terfi sınavında yaptığı açıklamada, “Kuşak terfi sınavları sporcuların yarışmalara katılabilmeleri için olmazsa olmazımız. Taekwondo Federasyonu’muzun 2024 yılı 1. Dönem Taekwondo kuşak terfi sınavı gerçekleştirmiştik. Kuşak Terfi Sınavımıza ise 96 sporcumuz katıldı. Bu sporcularımızdan 45 sporcu beyaz kuşaktan sarı kuşağa, 16 sporcu sarı kuşaktan yeşil kuşağa, 12 sporcu yeşil kuşaktan mavi kuşağa, 11 sporcu mavi kuşaktan kırmızı siyah kuşağa, 12sporcu ise kırmızı siyahtan siyah kuşağa terfi etti.” dedi.

Tavlı: Spora destek sağlıyoruz

Kuşak Terfi sınavında sporcuları ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şöyle konuştu,

“Bizler sizler için elimizden geldiğince sportif faallerinizin ulaşımında ve mevcut imkanların geliştirilmesinde destek vererek sporun ve sporcunun yanında oluyoruz. Geleceğe sağlam, zeki bilinçli nesiller olarak yetişmeniz için elimizden geleni hem sportif faaliyetlerinizde hem de Milli Eğitim’e destek olarak katkı sunmaya çalışıyoruz. Allah sizleri geleceğe güzel yetişen hayırlı nesiller olarak yetişen evlatlar olmayı nasip etsin.”

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P