eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhur Öztürk, Ünye Halkıyla Sokak Sokak Buluşmayı Sürdürüyor

Cumhur Öztürk, Ünye Halkıyla Sokak Sokak Buluşmayı Sürdürüyor
03 Mart 2024 - 16:31

Ünye’de yerel seçim atmosferi giderek kızışıyor. CHP Ünye Belediye Başkan Adayı Cumhur Öztürk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Cumhur Öztürk, şehrin mahallelerinde vatandaşlarla birebir buluşmayı sürdürüyor.

Öztürk, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği samimi diyaloglarında, şehrin ihtiyaçları ve beklentileri konusunda doğrudan bilgi alışverişinde bulundu. Kapı kapı dolaşarak, sokak sokak gezen Öztürk, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Bu yaklaşım, Ünye halkının belediye başkan adaylarından beklentilerini doğrudan dile getirme şansı bulmasına olanak tanıyor.

Cumhur Öztürk’ün sokak çalışmalarına katılan vatandaşlar, adayın samimiyeti ve çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyetlerini dile getirdi. Adayın, yerel yönetimdeki deneyimi ve projeleriyle Ünye’nin geleceğini nasıl şekillendirmeyi planladığına dair sorulara açık ve net cevaplar verdiği belirtildi.

Cumhur Öztürk, “Her bir vatandaşımızın sesini duymak, onların taleplerini anlamak benim için çok önemli. Birlikte daha güzel bir Ünye için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Ne yağmur ne soğuk, ne gündüz ne gece durmayacağız. Ünye’mizin köyünü mahallesini, sokağını ve caddelerini adım adım hizmetle buluşturacağız. Yıllardır hak ettiği hizmeti alamayan Ünye’mize hizmeti biz götüreceğiz. Bizim Ünye’ye hizmet borcumuz var. Evlatlarımıza daha güzel Ünye bırakma borcumuz var çünkü bizim İŞİMİZ GÜCÜMÜZ ÜNYE!!!” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-