eskort samsun

ÜNYENETHABER

Azerbaycan’dan Gelen Takımlar Ünye’den Mutlu Ayrıldı

Azerbaycan’dan Gelen Takımlar Ünye’den Mutlu Ayrıldı
14 Aralık 2015 - 16:24

VİDEO HABER

 FFFAzerbaycan’dan Ordu’ya turnuva için gelen takımlar Ünye’de sıcak bir karşılamanın ardından düzenlenen tören ile takımlara kupa ve teşekkür belgesi verildi. Törene Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu katıldı.

Törende konuşan Tehsil Cumhuriyeti Spor Merkezi Teknik Direktörü Yadigar Hemidov, şunları söyledi; “Biz 7-8 gündür burada turnuva yaptık. Okul takımlarımızın güçleri oldukça iyi. Çok memnun olduk. Biz çok sıcak karşıladılar. Dediğim gibi oyunlar çok iyi geçti. Oyunlardan ve sıcak karşılamanızdan çok memnun olduk”dedi.

Tehsil Cumhuriyeti Spor Merkezi Teknik Direktörü Yadigar Hemidov’un ardından konuşan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’de şöyle konuştu; “Tabi, öncelikle bu Azerbaycan ve Gürcistan’dan gelen kardeşlerimiz yaklaşık on yıldan beri sürekli geliyorlardı. Ünye’mizi sevdiklerini söylediler. Ünye’mizde biraz önce spor ile ilgilenen Belediye Spor Müdürümüz bana ayrıntılarını anlattı. Gelen kardeşlerimiz burada pansiyonlara kalıyorlar. Ordu, Fatsa ve Ünye’de kendilerine denk olan takımlar ile maç yapıyorlar. Bizde kendilerini Ünye’de, Ordu’da ve Türkiye’de misafir etmekten büyük keyif alıyoruz. Ümidimiz ve beklentimiz odur ki bu tür geliş gidişlerin ileride daha güzel ilişkilere yol açacağını, daha güzel birlik ve beraberliklere kapı açacağını temenni ediyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kendileri bugün Ünye’den ayrılacaklarmış. Onlara hayırlı yolculuklar diyorum”dedi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir konuşmasının ardından Ünye’de bulunan Emin Şefiyev’e plaket takdim etti. Yadigar Hemidov ise Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar adına ise Ünye Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Eren plaket takdim etti. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar adına ise Ünye Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Eren Ünye İlçe Stadyumu’nu açtığı için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’ya teşekkür belgesi takdim etti. Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’da bölgemizde düzenlenen turnuvaya katılan hocalara teşekkür belgesi takdim etti. Ardından da turnuvaya katılan takımlara Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz ve Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren teşekkür belgesi ve kupa takdim etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-