eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HEDEF DEPLASMANDA DA KAZANMAK

HEDEF DEPLASMANDA DA KAZANMAK
07 Mart 2024 - 9:31

HEDEF DEPLASMANDA DA KAZANMAK

TFF Kadınlar 1.Lig Play Of Mücadelesinin ikinci maçında deplasmanda Çatalca Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. 10 Mart Pazar günü saat 12.00’de oynanacak maçı kazanarak yoluna devam etmek isteyen Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Sorumlumuz Muhammet Kışla ve yardımcıları Bünyamin Yılmaz ve Çağhan Ülgen nezaretinde ilk çalışmasını Salı günü Çınarsuyu Spor Tesislerinde yapan kadın futbol takımımız ikinci çalışmasını da Çarşamba günü Cevizdere Spor Tesislerinde yaptı. Çabuk kuvvette devamlılık antrenmanı yapan takımımız Perşembe günü de Çınarsuyu Tesislerinde çalışmalarını sürdürecek. Cuma günü son çalışmasını yapacak olan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız Cumartesi sabah uçağı ile maçın oynanacağı İstanbul’a hareket edecek.

Çatalca Belediyespor karşısında sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak olan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımızda stoper oyuncusu Sevilay Duman’ın sakatlığı devam ediyor. Tedavisi devam eden Sevliay Duman’ın dışında takımda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Sevilay Duman’ın oynayıp oynamayacağı ise maç günü belli olacak.

Teknik Sorumlumuz Muhammet Kışla, “Play of grubuna Kocaeli galibiyeti ile başladık ve şu an 10 puanla ikinci sıradayız. Şampiyon olabilmemiz için her oynayacağımız maça talibiz. Bunu da başarabilecek gücümüz var. İnşallah, Ünye’ye kazanarak dönmek tek amacımız olacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P