eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü Lideri Elinden Kaçırdı

Ünye Gücü Lideri Elinden Kaçırdı
18 Mart 2024 - 2:12

Ünye Gücü Futbol Kulübü, sezonun en kritik maçında grup lideri Bornova Hitabspor ile Ünye İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Kadın Futbol 1.Lig’de Play-Off oynayan ve Süper Lige yükselmenin planlarını yapan Ünye Gücü Futbol Kulübü, sezonun en kritik maçında grup lideri Bornova Hitabspor ile Ünye İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Bu sezon ilk kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesi öncesinde Ünye Gücü Futbol Kulübü iki maçını 40 yenerek moralli bir şekilde maça çıkarken, güçlü rakibi karşısında ilk yarıda adeta tek kale oynadı ama istediği golü bulamadı. İkinci 45 dakikada da iki takım gol bulamayınca maç başladığı gibi bitti.

Ünye Gücü Baskı Kurdu, Gol Bulamadı!
Maçın ilk yarısında Ünye Gücü rakibine adeta nefes aldırmadı. Özellikle kanatlardan etkili atakları ile Bornova defansını zorlayan Ünye Gücü, birçok gol pozisyonu üretti. Ancak, bu pozisyonlar değerlendirilemedi ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci Yarıda da Gol Olmadı!
İkinci yarıda da Ünye Gücü oyunu kontrol etmeye devam etti. Bornova ise kontra ataklarla tehlike yaratmaya çalıştı. Fakat, her iki takım da gol pozisyonunu değerlendiremedi ve maç 0-0 bitti.

Puan Durumu!
Bu sonuçla Bornova Hitabspor puanını 17 yaparak liderliğini sürdürdü. Ev sahibi Ünye Gücü Futbol Kulübü ise 14 puanla ikinciliğine devam etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P