eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ukome’den Ünye’de Trafik Düzenlemesi

Ukome’den Ünye’de Trafik Düzenlemesi
16 Aralık 2015 - 0:01

087a9a93-c40b-465a-ad1e-6e61d12f1dc7

UKOME’DE 19 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Aralık Ayı Olağan Toplantısını Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

UKOME Şube Müdürü Salih Usta’nın sunumuyla başlayan toplantıda;

Altınordu ve Gülyalı ilçelerinde dolmuşların yolcu indirme ve bindirme yerlerinin belirlenmesi,

Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi Kültür Caddesi’nde, Yeni Mahalle Kavşağı ve Bülbül Deresi Caddesi’nin Atatürk Bulvarı’na bağlantı yolunda, Eskipazar Mahallesi girişindeki kavşakta, Gülyalı ilçesi Ordu – Giresun Havalimanı kavşağında ve Korgan ilçesi Yukarıpazar mevkiinde trafik düzenlemesinin yapılması,

Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi 516. Sokak’ta ve Ulubey ilçesi Gündüzlü Mahallesi Çayırağzı Sokak’ta park yasağının uygulanması,

Altınordu ve Aybastı ilçelerinde bazı taksi durakları için depolama ve bekleme yerlerinin tespit edilmesi,

Ordu il genelinde kapasite artırımına başvuran (M-D) plakalı araçlarda gerekli kapasite artırımının yapılması,

Ünye ilçesinde Anafartalar İlk-Orta Okulu’nun çevresinde trafik düzenlemesinin yapılması,

Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde bulunan toplu taşıma sisteminde gerekli iyileştirmelerin yapılması,

Ünye – Akkuş karayolu üzerindeki İnkur ve Tekkiraz Mahalleleri’nde hız limitlerinin düzenlenmesiyle ilgili gündem maddeleri görüşüldü.

9 MADDE KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ

Toplantıda 19 gündem maddesi görüşüldü. İhtisas komisyonlarından gelen raporlar doğrultusunda 10 gündem maddesi için karar alınırken, diğer gündem maddelerinde görüşülen talepler ise ilgili alt komisyona havale edildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen UKOME Aralık Ayı Olağan Toplantısına; Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Daire Başkanları, İlçe Belediyelerinin temsilcileri, Ordu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hamdi Işık, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-