eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de ki Maç Zirveyi Yakından Etkileyecek

Ünye’de ki Maç  Zirveyi Yakından Etkileyecek
24 Mart 2024 - 1:38

Bal Ligi’nde 12. Grup, 21. Hafta Mücadelesi Zirveyi Yakından Etkileyecek

Son 2 haftadır zirvede bulunan takımları yenerek haftayı puansız kapatan Ünye 1957 Spor, bu hafta kendi sahasında ve seyircisi önünde şampiyonluk yarışında 2. sırada bulunan Samsung Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Ligde 47 puanla 2. sırada bulunan Samsun Büyükşehir Belediyespor ile 36 puanla ligde 5. sırada yer alan ev sahibi Ünye Spor’un mücadelesi, ligdeki kaderi belirleyecek önemli bir maç olacak.

Pazar günü, yani bugün, saat 15.00’te Ünye Şehir Stadı’nda oynanacak olan zorlu müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Samet Yağcı yönetecek. Hakem yardımcıları ise Mehmet Türk ve Öznur Fil olacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Sümer, gözlemci ise Mustafa Usta olarak belirlendi.

BAŞKANDAN DAVET

Son iki haftadır güçlü rakiplerine karşı galibiyetler alarak zirveyi etkileyen Ünye 1957 Spor Başkanı Murat Narin, taraftarları maça davet etti. Başkan Narin, “Yeni hocamızla beraber ligde çıkış içerisindeyiz. Son 3 haftadır ligde üst sıralardaki takımlarla karşılaşıyoruz. 1. ve 3. sıradaki takımları yendik. Şimdi sıra ligde 2. sırada olan Samsun Büyükşehir Belediyespor’da. Bugün sahadan  galip ayrılmak istiyoruz. Bunun için de en büyük gücümüz olan taraftarlarımızı tribünde görmek istiyoruz. Tüm Ünyelileri maça davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Ünye 1957 Spor Samsun Büyükşehir Belediyespor müsabakasını saat 15’den itibaren Ünye’nin Tek televizyonu a52 TV ekranlarında canlı olarak izleyebilirsiniz

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P