eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Çatalca Belediyespor Maçı Hazırlıklarına başladı  

Çatalca Belediyespor Maçı Hazırlıklarına başladı  
26 Mart 2024 - 1:15

 

TFF Kadınlar 1.Lig Play Of 4.haftasında deplasmanda Kocaeli Bayan FK takımını 4-0 mağlup ederek grupta ikinci sıradaki yerini koruyan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız deplasman dönüşü Pazar gününü dinlenerek geçirirken Çatalca Belediyespor ile Cumartesi günü oynanacak maçın hazırlıklarına ise Pazartesi günü Ünye İlçe Stadı’nda yaptığı yenileme antrenmanı ile başladı.

Play Of Grubunda oynadığı 3 maçı aynı skorla 4-0 kazanan ancak lider durumdaki Bornova Hitabspor ile golsüz berabere kalan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız Süper Lige yükselme mücadelesinde son iki maçına odaklandı. 30 Mart Cumartesi günü Ünye İlçe Stadı’nda Çatalca Belediyespor’u konuk edecek olan kadın futbol takımımız bu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı yenileme antrenmanı ile başladı. Ünye İlçe Stadı’nda saat 15.00’te toplanan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız teknik sorumlumuz Muhammet Kışla ve yardımcı antrenörler Bünyamin Yılmaz ve Çağhan Ülgen idaresinde ilk çalışmasını yaptı. Yenileme antrenmanına ısınma ile başlayan kadın futbol takımımız ayak tenisi maçı yaptıktan sonra bir süre hedefsiz oyunla çalışmasına devam etti. Antrenmanın son bölümünde dar alan oyunu oynayan takımımızda morallerin yüksek olduğu gözlendi. Yeni transferler Gülsüm Aygün ve Erva Karaovalı ilk kez Ünye İlçe Stadında takımla birlikte antrenmana çıktılar. Takımda sakatlıkları devam eden oyuncuların bir yandan tedavilerine devam edilirken bu oyuncular çalışmalardaki yerlerini aldılar.

Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız Salı günü ikinci çalışmasını Ünye İlçe Stadı’nda yapacak. Çalışma saat 16.00’da başlayacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P