eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILMAZ SIRTLANLARA YEDİRECEK PARAM YOK

YILMAZ SIRTLANLARA YEDİRECEK PARAM YOK
30 Mart 2024 - 3:52

Kendisine üç ayrı teklif sunulduğunu iddia eden Yılmaz, bu tekliflerin maddi beklentiler içerdiğini ve bunlara karşılık vermediğini ifade etti.Bizi tehdit ederek  siyaseten iftiranın tam kumpasın içine düşürmeye çalışıyorlar.

Yılmaz kendisini basın gücünü kullanarak tehdit eden şantajla para isteyen İsa Akçay için şikayette bulunduğunu söyledi. Taleplerime cevap vermezsen Hilmi Güler’in askeriyim diyen TV 52 sahibi İsa Akça’ya İT diyen Yılmaz, belediyenin imkanlarını kendisine peşkeş  cekmeyeceğini söyledi. 

Tüy bitmemiş yetimin hakkında gözleri olduğunu savunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz bizde kimseye çarçur edecek para yok devletimi,valiyi ve  savcılarımızı göreve çağırıyorum dedi.

”HİLMİ GÜLER’İN ASKERİ,İTİ”

Bu iddiaların kaynağı olarak Kanal 52 televizyonunun sahibi İsa Akçay’ı gösteren Yılmaz, 24 saat boyunca kendisi aleyhine yayın yapıldığını ve bu durumu savcılığa taşıdığını söyledi. Yılmaz,” Üç teklif sunuyorum Enver Yılmaz sana…
Sadece haber için 10 milyon. Her şey dahil 20 milyon 100 bin lira, bütün ilçelerle birlikte 25 milyon lira vereceksin bana.

 

“DÖNÜŞ YAPMAZSANIZ HİLMİ GÜLER’İN ASKERİYİM”

Fakat bugün dönüş yapmasanız Hilmi Güler’in yarından itibaren askeriyim.”
24 saat bizim aleyhimize yayın yapan Kanal 52 televizyonunun sahibi İsa Akçay İti  hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum.” şeklinde konuştu.

 

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM

Devletin ilgili birimlerini, siyaset kurumunu ve rakibi Hilmi Güler’i göreve çağıran Yılmaz, “Savcılarımızı özellikle göreve çağırıyorum. Bu şantaja karşı, bu iftiraya karşı devletin bütün birimlerini göreve çağırıyorum. Siyaset kurumunu göreve çağırıyorum.
Hilmi Güler’i de göreve çağırıyorum. Gün gelir harman olur, o silahlar aleyhinize döner.

YILMAZ’IN ÖNCE Kİ DÖNEMDE AKÇAY’LA BAŞI DERTEYDİ

Yılmaz ,2014 2018 tarihleri arasında Ordu Büyükşehir Belediye başkanlığı görevini yürüttüğü sırada aynı şekilde tehdit ve şantaj ederek para istediği iddia edilen İsa Akçay ile  Enver Yılmaz kavgalı haldeydi.

Katılacağı gibi İsa Akçay Enver Yılmaz’dan para istemiş ve Enver Yılmaz hakkında yaptığı sert eleştiriler nedeniyle televizyon ruhsatı iptal edilmiş ve bürosu mühürlenmişti.

AKÇAY , İFLASTAN  NASIL KURTULDU?

Kamuoyunda , televizyonu  iflas noktasına gelen kepenk indiren TV 52 sahibi İsa Akcay’ın elinden kim tuttu? İsa Akçay kimlerle nasıl yürüdü ki ve gazetecilik mesleğinden ne tavizler verdi ki, şu anda mali yönden iyi ,Ordu 1967’nin başkanı ve herkese meydan okuyacak kadar da cüretkar oldu şeklinde merak hakim.

YILMAZ,AKÇAY’IN FİŞİNİ ÇEKTİ

Işte Bu soruların cevabı açıklanırsa İsa Akçay’ın, bir gazeteci ,televizyoncu olmadığı sadece elindeki gücü mafyavari şekilde kullandığı ortaya çıkar. Gerçi çok söze de ,kanıta da  gerek kalmadı diyen vatandaşlar.Sayın Enver Yılmaz’ın açıklamaları da İsa Akçay’ın nasıl bir televizyoncu olduğunu ortaya koymaya yeterli açıklamalar olarak kabul edildi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-