eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bugün Hesabınızda 142 milyon 582 Bin Olabilir

Bugün Hesabınızda 142 milyon 582 Bin Olabilir
30 Mart 2024 - 13:32

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya hesabından müjdeli haberi duyurdu. Bakanlık, çiftçilere 142 milyon 582 bin lira destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik yapılan destek ödemelerini duyurdu. Toplamda 142 milyon 582 bin lira, çiftçilerin hesaplarına aktarıldı. Bu desteklerin detayları şu şekilde:

  • Hayvan Hastalıkları Tazminat Desteği: Toplamda 90 milyon 346 bin lira, çiftçilerimize hayvan hastalıklarından kaynaklanan zararları karşılamak için ödendi.
  • Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği: Toplamda 52 milyon 128 bin lira, çiftçilerimize tarımsal bilgi ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanmaları için destek olarak sağlandı.
  • Damızlık Ana Arı Desteği: Toplamda 108 bin lira, çiftçilerimize arıcılık faaliyetlerinde kullanılmak üzere damızlık ana arı desteği olarak ödendi.

Bu destek ödemeleri, çiftçilerimizin daha verimli ve sürdürülebilir tarım faaliyetleri yürütmelerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Bakanlık, çiftçilere hayırlı ve bereketli desteklerin olmasını dilerken, tarım sektörünün daha da güçlenerek ülke ekonomisine katkı sağlamasını hedefliyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-