eskort samsun

ÜNYENETHABER

ATATÜRK PARKI, SOSYAL TESİS ANLAYIŞINA FARKLILIK GETİRDİ

ATATÜRK PARKI, SOSYAL TESİS ANLAYIŞINA FARKLILIK GETİRDİ
17 Aralık 2015 - 0:41

bbb

 

Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri zengin menüsü ve güler yüzlü hizmeti ile her zaman en önde olmayı başarıyor. Yenilen konsepti ,üstün hizmet anlayışı ve essiz menüsüyle sosyal tesisten öte ,5 yıldızlı restaurant anlayışıyla konuklarını ağırlayan Ünye’nin gözde mekanı misafirlerinden tam not alıyor.

Sevdiklerinizle beraber hoşça vakit geçirme imkanı sunan Ünye Belediyesi Atatürk Sosyal Tesisleri  Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği(ORAPAD) İl Başkanı ve Atatürk Parkı Restaurant Mutfak Şefi Hasan Emence ile Atatürk Parkı Restaurant Şefi Uğur Çayır gelen konukların memnuniyetleri için ne tür çalışmalar yaptıkların ve üstün hizmet anlayışları hakkında gazetemize açıklamalarda bulundular.  

Ünye Dürümü ilk kez Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde

Ordu Aşçılar ve Pastacılar Derneği(ORAPAD) İl Başkanı ve Atatürk Parkı Restaurantı Mutfak Şefi Hasan Emence, gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde oldukça zengin bir menü var. Bunlardan birkaçı olan Et, Balık, Kavurmalar, Kiremitte Soteler, Taş Fırından Pide Çeşitleri, sihirli parmakların hazırladığı Usta Sen Bilirsin ve Tatlı Çeşitleri ile siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Menümüze yeni katmış olduğumuz Ünye Dürümünü de siz değerli misafirlerimize sunmak istiyoruz”dedi.

Canlı Müzik Etkinlikleri Çok Yakında

Atatürk Parkı Restaurant Şefi Uğur Çayır ise; “Ünye Belediyesi Sosyal Tesisleri eşsiz manzarası, mescit, otopark ve şehre yakınlığı ile Ünye’de cazibe merkezi haline gelmiştir. Atatürk Parkı Restaurantı misafirlerine kaliteli bir ortam, nezih bir ortam ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile şehrimize hitap etmektedir. Ayrıca tesisimiz ulusal basında da yer almış olup kaliteli hizmet anlayışı içerisinde oluğunu da göstermiş oldu. Tesisimizde çok yakında her Salı ve Cuma günleri canlı müzik performansı olacaktır. Grup yemekleri, toplantı ve büyük organizasyonlar için de 0452 333 07 01 numarasından bizlere ulaşıp rezervasyon yaptırabilirler”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-