eskort samsun

ÜNYENETHABER

FATSA’DA FELSEFE VE EDEBİYAT GÜNLERİ

FATSA’DA FELSEFE VE EDEBİYAT GÜNLERİ
17 Aralık 2015 - 11:19

METROPOLHABER

FATSA’DA FELSEFE VE EDEBİYAT GÜNLERİ SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. TURAN KOÇ: “TABİAT VE TOPRAKTAN KİMSENİN UZAKLAŞMAMASI GEREKİYOR. TABİATLA HERKESİN İÇLİ DIŞLI OLMASI LAZIM”

“TABİAT VE TOPRAKTAN KİMSENİN UZAKLAŞMAMASI GEREKİYOR. TABİATLA HERKESİN İÇLİ DIŞLI OLMASI LAZIM”

Ordu’nun Fatsa ilçesinde “Felsefe ve Edebiyat Günleri” kapsamında düzenlenen “Medeniyetimizin Estetik Tezahürleri” programında Sabahattin Zaim Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Koç, Fatsalılarla buluştu.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşen Felsefe ve Edebiyat Günleri programına Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, daire amirleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından konferans vermek için sahneye çıkan Sabahattin Zaim Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Koç, “Tabiat ve topraktan kimsenin uzaklaşmaması gerekiyor. Tabiatla herkesin içli dışlı olması gerekiyor. Şehirlerde insanlar hız içerisinde haz aldığını sanıyor fakat hızın içerisinde temaşa edecek bir vakti bulamıyor. İnsanların anlaması için önce durması gerekiyor. Tabi büyük şehirlerde durmaya pek fazla zamanı olmuyor kişilerin. İnsanların önce durup düşündükten sonra hareket etmesi gerekiyor. Felsefe ve edebiyat ayrı kavramlar olsa bile ikisi de aynıdır benim gözümde” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-